b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Erre fogadunk az Atletico Madrid – Porto mérkőzésen!

Morata gólokkal tért vissza az Atletico Madridba! (Fotó: AFP)

2022-09-07462

A 2021/2022-es szezon után, idén is összemérheti az erejét az Atletico Madrid és az FC Porto!

A két együttes elég jól ismerheti egymást, ugyanis az előző kiírásban a hatodik fordulóban dőlt el az, hogy ki jut tovább a selejtezőkbe és ki kerül az Európa-liga rájátszásba. Azt a találkozót Portugáliában rendezték és akkor 3-1-re nyerni tudott az Atletico Madrid. Azóta persze több helyen is változtak a csapatok, példának okáért az Atletico Madrid keretében A. Morata is szerepel és a spanyol támadó már a szezon elején több gólt is szerzett! Ami elmondható itt a 2022/2023-as idény elején, hogy mindkét csapat elég jó formának örvend. A portugálok az idei kiírást a Szuperkupa elhódításával kezdték, aztán a bajnokságban négy győzelmet és egy vereséget értek el. Ami itt kiemelendő, hogy már a harmadik fordulóban behúztak egy rangadót, hiszen a Sporting CP ellen 3-0-ás győzelmet realizált az együttes. Az Atletico Madrid felkészülési szezonjában már látható volt, hogy némileg változik D. Simeone taktikája és az idei Atleti jóval gólerősebb, mint amit az előző években megszokhattunk. Persze a taktikus védekezés még mindig szerepet játszik a csapat stratégiájában, de a bajnokságban négy mérkőzés alatt 5-3-as gólkülönbséget alakított ki a Simeone legénység! Ami pedig a védekezést illeti, a mai találkozót több játékos is kihagyja eltiltás, vagy épp sérülés miatt. Az Atletico keretéből Felipe, Reguilon és Savic is hiányzik, míg Oblak és Cunha játéka továbbra is kérdéses! Ilyen előfeltételek mellett pedig aligha támaszkodhat majd a védekezésére a madridi együttes..

Atletico Madrid - FC PortoFogadási határidő: 21:00

Mivel a spanyoloknál több olyan játékos is hiányzik a védelemből, akik alapembernek számítanak, így elég érdekes találkozó szemtanúi lehetünk. A várakozásaink szerint az Atletico Madrid kezdőjében a kapuban Grbic, míg előtte a Gimenez, Witsel, Reinildo trió húzódhat. Azért ezen játékosokra aligha támaszkodhat D. Simeone, így mindenképp egy támadó felfogású madridi csapatra számítunk. Az FC Porto jó formában van, ráadásul tudhatjuk a portugálokról, hogy igencsak gólerősek. Elől Taremi és Evanilson is bizonyított már a nemzetközi kupasorozatokban, de a védelemben is van olyan tapasztalat játékos, mint Pepe, aki ugye még mindig egy remek védőnek számít. Ami szintén pozitívum a mai találkozóval kapcsolatosan, hogy azért a csapatok elég jól ismerhetik egymást és véleményünk szerint a mostani formákban nem egy puhatolózós odavágót fogunk látni, hanem már az első mérkőzésen az lesz a célja a csapatoknak, hogy megszerezzék a három pontot. Ráadásul ez a két csapat számít a csoport potenciális esélyesének. Ezért mi egy gólokban gazdag mérkőzésre számítunk és szerintünk legalább két gól fogunk látni az összecsapáson! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót a GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: 2.0 felett (Gólok száma – Ázsiai)
odds: 1.67

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: