b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Egy újabb topligás csapat ellen ér el győzelmet a Brugge?!

Az előző fordulókban óriási meglepetéseket okozott a Brugge! (Fotó : Getty Images)

2022-10-04[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A Bajnokok Ligája “B” jelzésű csoportjában óriási meglepetéseket ért el a belga Brugge, ugyanis a Leverkusen és az FC Porto ellen is nyerni tudtak. Kedd este viszont a csoport legerősebbnek tartott csapatával találkoznak, ugyanis a LaLigában szereplő Atletico Madrid látogat hozzájuk. 

Előzetesen kevesen kalkuláltak azzal, hogy a Club Brugge ilyen eredményeket fog elérni a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az egyedüli kérdés esetükben az, hogy ez a széria meddig tart ki, hiszen a keretük nem a mostanihoz hasonló kettősterhelésre van kialakítva. Az, hogy az első két mérkőzésen meglepetést okoztak az talán annak is köszönhető, hogy a riválisok egyfajta esélytelenként tekintettek a belga bajnokra, de akár az is közrejátszhat ezen teljesítményekben, hogy a többi csapatot is kellően megviseli a jelenlévő kettősterhelés. Az Atletico Madrid játékosai, illetve kerete viszont évek óta rendszeres résztvevője a nemzetközi kupaporondnak és ennek megfelelően a D. Simeone legénység már megszokhatta a mostani terhelést. Alapvetően az Atletico nem fut rossz szezont, hiszen a bajnokságban két vereségük van, a Bajnokok Ligájában pedig egy fordulatos meccsen nyerni tudtak az FC Porto ellen, míg legutóbb a Leverkusen otthonában vereséget szenvedtek. Ami biztos, hogy jól hangolt a vendég gárda a mai mérkőzésre, hiszen a Sevilla otthonában harcoltak ki egy két gólos győzelmet a hétvégén. A Brugge is nyerni tudott hétvégén a bajnokságban, egyszóval mindkét együttes győzelemből érkezik a mai találkozóra.

Brugge - Atletico MadridFogadási határidő: 21:00

Nagyon kíváncsian várjuk ezt a mérkőzést, ugyanis mi nem igazán hiszünk az ilyen “tündérmesékben”. Persze a Brugge megérdemeltem nyerte meg mindkét BL meccsét, de azért azt mindenki tudja, hogy az Atletico Madrid jóval erősebb kerettel rendelkezik, mint a belga házigazda és azért a spanyol csapaton egyfajta pontszerzési kényszer is van, hiszen az előző fordulóbeli vereségük után fájó hibapont lenne a pontvesztés. Természetesen nem vár egyszerű mérkőzés Simeone fiaira, de véleményünk szerint ma az Atletico Madrid nyerni fog Belgiumban. A fogadóirodák is esélyesnek tartják a vendégek pontszerzését és a mérkőzés kezdő sípszavához közeledve folyamatosan esik a vendégek győzelmének szorzója. Úgyhogy élünk mis is a lehetőséggel és bízunk benne, hogy az erősebb kerettel rendelkező Atletico Madrid képes lesz győzelmet realizálni és a Brugge két meglepetés győzelem után, “végre” elszenvedi az első vereségét a Bajnokok Ligája csoportköreiben. A tippünket viszont megpróbáltuk “bebiztosítani”, így az ázsiai hendikep piacon fogadunk ahol az Atletico Madrid -0.25-ös ázsiai hendikepjét favorizáljuk. Az ajánlott opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Atletico Madrid -0.25 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.73

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: