b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Egy újabb nyögvenyelős meccs jön a Zágrábnak?!

Hazai pályán roppantul erős a Dinamo! (Fotó: Getty Images)

Kedden folytatódnak a Bajnokok Ligája selejtezői és kiváló mérkőzések szemtanúi lehetünk!

A Ludogorec immáron a harmadik ellenfelével találkozik a Bajnokok Ligájában, ugyanis elsőként a Sutjeska ellen nyertek összesítésben 3-0-ra, azt követően jött a Shamrock Rovers, akiket 4-2-es összesítéssel búcsúztattak és most jöhet a legnehezebb ellenfél! A mai nap ugyanis a Dinamo Zágráb látogat Razgardba és egy nagyon izgalmas, egyben végletekig kiélezett mérkőzést láthatunk. A Transfermarkt adatai alapján egyértelműen látható, hogy a horvát csapat rendelkezik értékesebb játékosokkal, de a zágrábiak az utóbbi az előző fordulóban nem nyújtottak valami meggyőző teljesítményt. Ugye a Shkupi ellen lett volna “várható” egy nagyon sima győzelem, ennek ellenére hazai pályán 2-2-es döntetlent értek el a macedón riválissal, míg a visszavágón mindössze egy gólos győzelem jött össze és így 3-2-es összesítéssel kiharcolta a továbbjutást a horvát csapat. Nagy kérdés, hogy most Bulgáriában melyik Dinamo Zágrábot fogjuk látni, hiszen a vendégek a bajnokságban három forduló alatt 12 gólt szereztek már, de egytől-egyig minden meccsen kaptak legalább egy gólt. A Ludogorec is elég gólerősnek volt mondható a Bajnokok Ligájában és a bajnokságban is, úgyhogy bőven benne van az első meccsben egy gólokban gazdag összecsapás!

Nagyon megleptek minket a fogadóirodák, ugyanis ezen a meccsen elég kevés gólra számítanak és az összesített gólok piacán így nagy lehetőség nyílt számunkra. Persze az odavágóban benne lehet az óvatosság, illetve az is, hogy a Dinamo Zágráb arra fog törekedni, hogy ne kapjanak gólt, de látva az eddigi eredményeiket, a védelmük teljesítményére nem támaszkodhatnak. A Ludogorec ráadásul egy gólerős csapat és a hazai bajnokságban, illetve a Bajnokok Ligájában is minden meccsén betalált a csapat. Úgyhogy nem lesz ez egy egyszerű meccs a horvátoknak és szerintünk, ha képes lesz gólt szerezni a hazai csapat, akkor arra válasz is fog érkezni a Dinamo játékosaitól. Ennek ismeretében az összesített gólok piacát favorizáljuk, ahol egy ázsiai opciót küldünk harcba! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: 1.75 felett (Gólok száma – Ázsiai)
odds: 1.575

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: