b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Egy újabb magabiztos győzelmet hozhat össze a Bodö!

Hazai pályán eddig minden ellenfelét több góllal megverte a Bajnokok Ligájában a Bodo/Glimt csapata! (Fotó: Getty Images)

Szerdán folytatódnak a Bajnokok Ligája selejtezői és ismét rengeteg ötletünk van! Az első favorizált mérkőzés a Bodo/Glimt-Zalgiris párharc lesz!

A norvég házigazdák remek formának örvendnek és a Bajnokok Ligájában immáron az ötödik meccsükre készülnek. A Bodö az első körben a Klaksvik ellen jutott tovább 4-3-as összesítéssel, míg a Linfield ellen 8-1-es kiütéses győzelmet értek el. Ami látható volt a norvégok esetében, hogy idegenben elég pocsékul teljesítettek, ám hazai pályán 3-0, és 8-0-ás győzelmet ért el a csapat. Gyakorlatilag ugyanilyen teljesítményt nyújtanak az Eliteserienben is, hiszen hazai pályán nyolc fordulót követően még veretlen a csapat, míg idegenben már három vereséget is összeszedtek. A mai rivális a Zalgiris lesz, akik elég nagy meglepetést okoztak azzal, hogy az előző körben kiejtették a Malmö csapatát. A svéd bajnok még gólt sem tudott szerezni a litvánoknak és így 3-0-ás összesítéssel harcolta ki a továbbjutást a Zalgiris. Ami biztos, hogy a Bodö egy más “kávéház”, ugyanis a norvégok jóval nyíltabb támadójátékkal rendelkeznek, mint a Malmö. Hazai pályán ráadásul elég meggyőzően teljesítettek eddig és ennek ismeretében ma is reális esélyük lehet a győzelemre.

Nem lesz ez egy egyszerű meccs, de hazai pályán “kötelező” kiharcolni a győzelmet a Bodönek, hiszen az idegenbeli teljesítményükre nem hagyatkozhatnak. A Zalgiris vélhetően ma is betömörül majd és végig arra fognak törekedni a litvánok, hogy kapott gól nélkül húzzák ki a mérkőzést. A kontráikban ugyan lehet veszély, de véleményünk szerint ma a Bodo legalább két gólos különbséget fog kialakítani. Ennek megfelelően az ázsiai hendikep piacon találtuk meg a számításainkat és a -1.25-ös ázsiai hendikep opcióra kötünk fogadást! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Bodo/Glimt -1.25 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: