b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Dortmund – Lazio – 12/02 21:00

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból! (Fotó : Getty Images)

A Dortmund – Lazio mérkőzés a továbbjutás és az első hely megszerzéséről dönthet és ennek ismeretében mindkét oldal szinte a legerősebb kerettel érkezik a mérkőzésre. Persze a legerősebb keretek a hiányzók tudatában kerültek meghatározásra, hiszen a hazaiaktól Guerreiro, Meunier, Reinier, Schmelzer, Schulz és Zagadou hiányzik, míg a vendégeknél Lulic, Escalante, Muriqi és Proto játékára nem számíthatnak. Persze így is nagyon erős kezdőket láthatunk és a jelenlegi információk alapján a hazaiaknál Sancho, Reus, Haaland, Hazard, Brandt, Can, Witsel támadószekció rohamozhat, míg a vendégeknél Immobile, Correa, Lucas Leiva, Parolo, Alberto, Lulic, Caicedoés Milinkovic-Savic játékára számíthatunk.

xG (várható gólszámadat)
1.891.64
Várható végeredmény : 2-1

Az adatok szimplán tájékoztató jellegűek! Kérünk, hogy a Bajnokok Ligája mérkőzések pontos végeredményeire ne köss fogadást, amennyiben nem így teszel azt felelősséggel tedd meg!


Mivel mindkét csapatnak kulcsfontosságú ma a pontok megszerzése, ráadásul minden egyes olyan játékosra számíthatnak a trénerek, akik elől képesek lehetnek gólt/gólokat szerezni így én a gólokkal kalkulálnék ezen a mérkőzésen is. Az odavágón 3-1-re nyert a Lazio, ami véleményem szerint ma nem fog megtörténni. Az látható, hogy mindkét csapat a 2020/2021-es évben szinte minden tétmérkőzésen képes volt gólt szerezni, ám az utóbbi időben a Lazio rendkívül sok gólt kap, de ugyanez mondható el a Dortmund csapatáról is. Úgyhogy ülhetnek valóban a gólok, így a fogadásom alapja a gólváltásra és a 2.5 gól feletti opció közösére vonatkozik, amit 2.5 egységgel ajánlok fogadásként.

Predikció : 
Igen + 2.5 felett  (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok))
Odds: 1.83Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: