b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Dortmud – Brest – 09/20 16:00

EHF Champions League 2018/19, Gruppespil, København Håndbold-Odense Håndbold Klub, Brøndby Hallen, 06/10/2018, Håndbold, International Håndbold, Kvinder, EHF, Handball, International Handball, Women, Group Phase, - ©Dan Eugen Photography, (Credit Image: Dan Eugen Photography)EHF Champions League 2018/19, Gruppespil, København Håndbold-Odense Håndbold Klub, Brøndby Hallen, 06/10/2018, Håndbold, International Håndbold, Kvinder, EHF, Handball, International Handball, Women, Group Phase, - ©Dan Eugen Photography, (Credit Image: Dan Eugen Photography)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 16:00

A mai nap utolsó elemzéseként a Dortmund – Brest női kézilabda találkozó került górcső alá. A Dortmund folyamatos fejlődésen megy kerszesztül és idén már sikerült a csapatnak a BL-ben való debütálás is. Annyi egyértelmű, hogy ez mindenképp egy kemény dió lesz nekik, hiszen jóval rutinosabb ellenfelekkel kerültek egy csoportba, úgy mint például a Győr, a Brest, vagy épp a Buducnost. Persze korántsem szabad leírni a német csapatot, de az Odense elleni mérkőzésük végére elfogytak és öt góllal maradtak alul. A Brest jól kezdett és 28-21-re megverte a Ramnicu csapatát, a mostani egy kötelező győzelem a franciák részéről és ha hasonló eredményeket akarnak elérni, mint az előző szezonban, akkor az ilyen meccseket hozni kell. Legutóbb egyébként a Győri ETO után zárt a csapat a második helyen 8-1-1-es eredménnyel és 311 dobott góllal. A mostani mérkőzésen bízunk abban, hogy a Brest 29, vagy több gólt szerez. Ezt általában a kötelező győzelmeik esetén hozni szokták, illetve az előző szezonbeli csoportkörben dobott 31 gólos átlagukat illő lenne most is hozni.

📊 Ajánlott predikció: 
28.5 felett (Brest gólszáma)

odds: 
1.85 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: