b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Dinamo Zagreb – Sahtar Donyeck – 21:00

A Dinamo Zagreb hazai pályán eddig veretlen, vajon most is megőrzik a hazaiak a veretlenségüket? (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében a Dinamo Zagreb – Sahtar Donyeck mérkőzésre ajánlok fogadást. Érdemes az elemzés előtt leszögezni, hogy ugyanazt az opciót osztom meg, mint azt az odavágón tettem. (https://betandwintipps.com/bajnokok-ligaja-sahtar-donyeck-dinamo-zagreb-1855/)


A véleményem tehát ugyanaz a mostani mérkőzéssel kapcsolatban. A Dinamo Zagreb erős támadósorral rendelkezik, míg a Sahtart szerintem senkinek sem kell bemutatni. Az előző mérkőzésen a csapatok 2-2-es döntetlennel zártak és elmondható, hogy a csoportban egyedül a Manchester City ellen volt gólképtelen mindkét gárda. A hazaiak részéről nincs kulcsfontosságú hiányzó a keretben, míg a vendégek részéről két játékos kénytelen kihagyni a találkozót M. Solomon és E. Konoplyanka személyében.

A várható gólszámadatok alapján 1,66, ill. 1,34 a két csapat mutatója. Ezen mutatók pedig számomra ismét a gólváltást realizálták.

A Dinamo Zagreb hazai pályán eddig veretlen, vajon most is megőrzik a hazaiak a veretlenségüket? (Fotó : Getty Images)

Ami a mérkőzéshez még hozzátartozik, hogy mindkét csapat négy-négy ponttal rendelkezik és ma aki nyer, az a továbbjutás felé óriási lépést tesz. A Dinamo Zagrebet érzem személy szerint erősebb csapatnak, de a fogadóirodák is a hazai győzelmet tartják esélyesebbnek. Ami szintén érdekes tényező lehet, hogy hazai pályán nagyon rég ízlelte meg a vereség ízét a csapat és szinte minden egyes mérkőzésükön képesek voltak legalább egy gólt szerezni. Az odavágón már a 25. percben zöldült a gólváltás, most ennél izgalmasabb mérkőzésre számítok, ám úgy vélem, hogy most is bejöhet az adok-kapok a mérkőzésen.

Dinamo Zagreb – Sahtar Donyeck Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,66 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: