b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Dinamo Zagreb – Rosenborg – 21:00

A Rosenborgot esélytelenként kezelik a fogadóirodák, pedig a norvég csapattal szerintem számolni kell. (Fotó : Getty Images)

A mai nap utolsó “prémium” elemzése egy Bajnokok Ligája mérkőzés lesz. Ahogy az MLB elemzésben is említettem, kivártam a legpontosabb információk megszerzéséig és ennek tudatában osztom meg a Dinamo Zagreb – Rosenborg mérkőzésen az elemzésem


I Dinamo Zagreb – Rosenborg I

 

A találkozón én az előző mérkőzések adatai, illetve a várható kezdőcsapatok információ alapján hoztam meg a döntésem. A Dinamo Zagreb ismerős lehet azok számára, akik követték a Ferencváros “menetelését” a Bajnokok Ligájában. A horvát csapat igencsak erős kerettel rendelkezik, ám a norvég riválisa sem számít egy gyenge csapatnak. Ami a vendégeket illeti, szinte a teljes keretük norvég, dán, ill. nigériai játékosokból áll. Utóbbi játékosok a 18-s keretben mindössze hárman vannak. A horvátok kerete jóval több nemzetiségű játékosokból áll és összességében elmondható róluk, hogy több tehetséges játékosuk is van, mint például D. Olmo.

A két együttes gólokban gazdag mérkőzéseket játszott az előző selejtezőfordulókban. A Dinamo Zagreb 10 gólt szerzett, míg a Rosenborg 15 találatnál jár. 

A Rosenborgot esélytelenként kezelik a fogadóirodák, pedig a norvég csapattal szerintem számolni kell. (Fotó : Getty Images)

A két csapat szinte teljes kezdővel állhat fel a mai mérkőzésen, amely számomra egy igencsak izgalmas mérkőzés tényét alakította ki. Ami azt illeti, a vendégekben nagyon bízom, hiszen a BATE, ill. Maribor ellen nagyon magabiztos futballt játszva és nem mellesleg minden mérkőzésen gólt szerezve harcolta ki a továbbjutást. Ma a fogadóirodák a hazai győzelmet favorizálják, viszont véleményem szerint ez nem lesz olyan sétagalopp. A Ferencváros is képes volt több helyzetet kialakítani, ill. gólt is szereztek idegenben a horvátok otthonában. Én nekem nem volt olyannyira meggyőző a horvát csapat. Ezért én bízom benne, hogy ilyen magas szorzóért (2,00) a gólváltás létrejöhet a mérkőzésen. Úgyhogy erre az opcióra ajánlok fogadást alacsony téttel “C” kategóriába sorolva.

Dinamo Zagreb – Rosenborg (21:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,00 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: