b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Dinamo Zagreb – Atalanta – 21:00

A Dinamo Zagreb hazai pályán eddig veretlen, vajon most is megőrzik a hazaiak a veretlenségüket? (Fotó : Getty Images)

A mérkőzésen a Dinamo Zagreb lesz a házigazda, akiket a Ferencvárosi TC által sikerült megismerni több magyar szurkolónak is. A másik oldalon az Atalanta lesz, akik a Serie A meghatározó csapatai közé tartoznak. Vajon mit tartogathat önmagában ez a találkozó?A horvát csapat igencsak gólerősnek mondható és egy-egy mérkőzéstől eltekintve ténylegesen képes volt az eddigi mérkőzésein betalálni az együttes a 2019/2020-as idény tétmérkőzéseit tekintve. A Dinamo Zagreb már 3 selejtezőn van túl a Bajnokok Ligájában és hazai pályán nyerni tudtak elsőként a Saburtalo Tbilisi ellen, majd ezt követően remiztek a FTC-vel, ezután pedig a Rosenborg csapatát verték magabiztosan 2-0-ra. Ami a mostani ellenfelüket illeti, egyáltalán nincs könnyű helyzetben a csapat, hiszen a vendégek keretében több tehetséges és gólerős játékos is szerepet kaphat ma a pályán. Az első akit kiemelhetünk a vendégek keretéből az Zapata aki immáron 3 gólnál tart a Serie A-ban. Rajta kívül a Gomez, Ilicic duó az akik képesek lehetnek több helyzetet is kialakítani és ezáltal veszélyeztetni a hazaiak kapuját. Illetve nagy kérdés, hogy Murielnek sikerült-e felépülni kisebb sérüléséből.

A Dinamo Zagreb 2019/2020-s szezonban hazai pályán minden egyes mérkőzésén képes volt legalább egy gólt szerezni, míg az Atalanta az olasz bajnokságban mindhárom mérkőzésén gólt szerzett, ám gólokat is kapott. 

A Dinamo Zagreb hazai pályán eddig veretlen, vajon most is megőrzik a hazaiak a veretlenségüket? (Fotó : Getty Images)

A mérkőzés tehát igencsak izgalmasnak ígérkezik és vélhetően az első játékrészben inkább egy puhatolózós, labdatartásra és biztos védekezésre épülő játék alakulhat ki. Ám úgy érzem, hogy a mérkőzés előrehaladtával kinyílhatnak a felek és egyre több ziccerből képesek lehetnek gólt/gólokat szerezni. Mivel a vendégek nem rendelkeznek a legjobb védelemmel, nagyon meglepődnék rajta, ha kihúznák a mérkőzést kapott gól nélkül. Az olasz bajnokságban a Genoa, Torino és a Spal is képes volt gólt rúgni az együttesnek, ami igencsak beszédes egyben biztató tényező. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a támadósorukban egyértelműen van potenciál. Ezért én a gólváltást favorizáltam ezen a találkozón és bízom benne, hogy a hazai oldalról Petkovic, Olmo, Hajrovic, Orsic, Gojak ötösből képes lesz valaki betalálni, míg a vendégektől a fentiekben említett játékosok valamelyike megzörgeti a hazaiak hálóját. A fogadóirodák eltérő szorzókon kínálják a kimenetelt, ám a betwinner fogadóirodánál 1,70-s szorzóért lehet fogadást kötni, hasonlóképp, mint a bet365-n.

Dinamo Zagreb – Atalanta Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds : 1,70

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: