b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Dinamo Kijev – Ferencvárosi TC – 12/08 21:00

A Bajnokok Ligája “G” jelzésű csoportjában a Dinamo Kijev és a Ferencvárosi TC az EL rájátszásért harcol. Őszintén szólva a magyar csapat jóval jobb helyzetből is várhatná ezt a találkozót, ha jobban összepontosított volna a Juventus ellen az utolsó percekben. Persze most sem egy lehetetlen feladat áll a csapat előtt, hiszen ma nyerni kell és megvan a továbbjutás. Az egyetlen bökkenő viszont az, hogy a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésein még nem nyert a Fradi és az egyetlen pontját is a mai riválisa ellen szerezte meg. A Dinamo Kijev is élt már meg szebb éveket, ráadásul a hiányzólista igencsak bő, hiszen többen sérültek, illetve koronavírusosak a keretben. 

Vedd ki a részed a nyereményjátékunkból! Bővebb részletekért kattints a képre!

Tippelj és nyerj!

xG (várható gólszámadat)
1.361.55
Várható végeredmény : 1-1

A Bajnokok Ligája mérkőzések esetében mindössze tájékoztató jellegű a várható végeredmények meghatározása! Kérjük, hogy ezekre az eredményekre ne kössön fogadásokat!


A várható gólszámadatok alapján ismét egy döntetlen van kilátásban, ahol egy-egy rúgott gólra elég nagy esély van. Hogy pontosítsunk a számításaink alapján 68% annak az esélye, hogy ma este mindkét csapat betalál. Egyik együttes sem büszkélkedhet a védelmek teljesítményével, ugyanis a hazaiak tizenhárom, míg a vendégek tizenhat gólt kaptak öt mérkőzés alatt. Egyet viszont mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a Fradi egy mérkőzést leszámítva rendre képes volt gólt szerezni. Mivel a magyar együttesnek kell kezdeményezni, így a Dinamo Kijev vélhetően a kontráira fog ma is építeni. Ebben nem volt valami eredményes eddig a csapat, de azért azt láthattuk a Ferencváros elleni mérkőzésen, hogy ebben az ukrán csapatban bőven van potenciál támadásokban. Nagyon szorítunk a Fradinak, ám a győzelmi kényszer miatt mi úgy véljük, hogy egy hiba legalább lesz a védelemben, amelyből gólt fog kapni az együttes, viszont abban is nagyon reménykedünk, hogy elől legalább kétszer betalál a magyar csapat. A fogadásunk a gólváltásra vonatkozik, amit ahogy már említettünk is 68% eséllyel várhatunk. Ez számunkra mindenképp értéket képvisel fogadás szempontjából és látva azt, hogy a fogadóirodák 1.80-as szorzót kínálnak erre az opcióra nem is gondolkodunk tovább..

Predikció : 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : nso.hu

0
%d bloggers like this: