b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Crvena Zvezda – Young Boys – 21:00

A második “gold” elemzésben egy Bajnokok Ligája mérkőzést választottam. A találkozón lényegében nyitottak maradtak a kérdések, hiszen 2-2-s döntetlennel zártak a felek.


I Crvena Zvezda – Young Boys I

A szerb házigazdák várhatják némi előnyből a mérkőzést, ám semmiképp sem dőlhetnek hátra, hiszen a svájci bajnokság egyik legjobbja és legerősebb támadószekciójával érkező együttessel találkoznak. Az első mérkőzés 2-2-s döntetlent hozott, amely önmagában már beszédes eredmény és látható volt, hogy a felek nem igazán bírnak egymással, mattolták többször is egymás védelmét, több helyzetet alakítottak ki. Ami az első mérkőzésen látható volt, hogy a Young Boys rengeteg helyzettel bírt összességében 26 alkalommal veszélyeztettek, illetve az sem elhanyagolható tényező, hogy a találkozón több, mint 60%-ban birtokolták a labdát.

A két csapat várható gólszámadata alapján 1,44, illetve 2,03 mutatók láthatóak. Ez annyit jelent, hogy a találkozón 1-2-es eredmény a várható és reális eredmény.

A Young Boys van ma némi hátrányban, ám nehezen tudom azt elképzelni, hogy a svájci együttes ne szerezzen legalább egy gólt. (Fotó : Getty Images)

Az előző mérkőzésen 18 perc játék után már kialakult a gólváltás és számomra ez most a legfőbb kiindulóalap. A hazai oldalon Boakye, Vukanovic, Marin és Garcia négyes várható a középpályás , illetve támadó részt tekintve. A vendégek részéről pedig a megszokott Assale, Nsame, Aebischer, Ngamaleu, Sierro és Pereira támadószekció várható. Egy szó, mint száz az előző mérkőzéshez képest aligha lesz változás a keretekben, egyedül  a Young Boys keretéből Hoarau játéka kérdéses, de rajta kívül mindenki megtalálható a meghirdetett keretekben. Ezért bizakodó vagyok és nagyon bízom abban, hogy a Young Boys ismét az offenzív futballt fogja erőltetni, míg a Crvena nem a védekezést fogja preferálni. A hazai részről ez egyébként nagy hiba lenne, hiszen a svájciak ahogy már a bevezetésben is említettem igencsak gólerősek. Úgyhogy egy nyílt párharcra számítok, ahol szerintem a gólváltás bőven reális és érthető opció.

Crvena zvezda – Young Boys (21:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: