b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Club Brugge – Galatasaray – 18:55

A Brugge előző fordulóban legyőzte az első helyen álló Genk csapatát. Ezzel ismét nyílttá téve a bajnoki cím sorsát. Ma viszont kötelező számukra a győzelem. (Fotó : Getty Images)

Tegnap rengeteg meglepetés született a Bajnokok Ligája csoportköreiben és remélem, hogy mára ez a “széria” megszűnik. Összességében egy mérkőzéssel készültem prémium tartalomként a kupasorozatból és reménykedem, hogy nem lepnek meg a felek.


I Club Brugge – Galatasaray I

A mérkőzéssel kapcsolatban két döntő érvet tudok felsorakoztatni az ajánlásom mellett. Az első ilyen indok, hogy a Brugge hazai pályán játszik, ahol remek eredményeket ért el idáig az együttes. A másik érvem, hogy sokkal összeszokottabbak lehetnek, mint a török riválisuk, hiszen a 2019/2020-s idényben már 10 tétmérkőzést játszott le a belga csapat és ebből egyetlen alkalommal sem szenvedett vereséget. Ezzel ellentétben a vendégek mindössze 4 tétmérkőzést játszottak idén, ráadásul egytől-egyig a török bajnokságban, ahol valljuk be nem a legerősebb a mezőny.

A várható gólszámadatok alapján 2,02, illetve 0,89 a két csapat mutatója. Ami alapján 2-0, 2-1-s eredmény lehet esélyes a mérkőzésen.

A Brugge remekül szerepel idén és most is nekik “áll a zászló” véleményem szerint. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a hazaiak sokkal összeszokottabbak lehetnek, ráadásul itt a Bajnokok Ligájában már két fordulón is túl vannak és rendre képesek voltak hazai pályán nyerni. Elsőként a Dinamo Kijev ellen, majd ezt követően a Lask Linz ellen. Most itt vannak a főtáblán és szerintem hazai pályán képesek lehetnek behúzni a győzelmet, a nem épp legjobb formájában lévő Galatasaray ellen. Úgyhogy bizakodó vagyok és a hazaiak sikerére ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva. Ami jó hír lehet a találkozóval kapcsolatban, hogy a kezdeti szorzó már több, mint 0,54 egységet esett, ami nem a véletlen műve.

Club Brugge – Galatasaray Fogadási Határidő : 18:55
Tipp : Club Brugge (Játékidő eredménye) Odds : 1,83 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: