b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Chelsea – Sevilla – 10/20 21:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 21:00

A mérkőzésen nem fogok regényeket írni. Mindkét együttes erős támadósorokkal rendelkezik és őszintén szólva nagyon meglepne, ha az első BL meccsen képtelenek lennének gólt szerezni. A Sevilla részéről nagy valószínűséggel Suso, de Jong, Ocampos trió fog rohamozni, a Chelseanél pedig Werner, Havertz, Mount, Abraham, Ziyech, Pulisic, Giroud hetesből tevődhet össze egy igencsak erős sor. Az biztos, hogy egyik csapat sem bízhat a védelmében, hiszen a 2020/2021-es kiírásban szinte minden meccsen kaptak legalább egy gólt a csapatok. A fogadásom tehát a gólváltásra vonatkozik, amelyet alacsony téttel ajánlok fogadásként.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.61 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: