b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Burgos – AEK – 10/04 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

Ma este rendezik Athénba a kosárlabda Bajnokok Ligája döntőt, ahova mind a két csapat magabiztos győzelmekkel jutott be. Mindkét együttes nagyon jó kerettel rendelkezik, ráadásul a mai nap mindkét oldal számíthat a legjobb játékosok játékára. A felek eddig kétszer találkoztak, legutóbb erre januárban került sor, amikor 169 pontot szereztek összesen. Úgy gondoljuk, hogy folytatni fogják az eddig mutatott játékot a Final8-ban és mind a két csapat 80 pont felett fog zárni.

📊 Ajánlott predikció: 
162.5 felett (Játék összesített))

odds: 
1.76 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: