b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Buducnost – Brest – 10/10 18:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 18:00

Véleményünk szerint a bukik  által meghátorozott hendikep opciót könnyedén tudja hozni a Brest idegenben. A francia együttes nagyszerűen kezdte az idényt, a BL-ben két győzelemmel és egy döntetlennel állnak a csoport második helyén, ahol sikerült nekik az ETO-t is megszorongatni. A Budocnost borzalmasan kezdte a BL idényt. Ráadásul a mai riválissal szemben rossz tapasztalata van a csapatnak, ugyanis az előző szezonban két alkalommal találkoztak és mindkét mérkőzést magabiztosan nyerte meg a Brest. A kereteket tekintve és az előző mérkőzésen mutatott statisztikák alapján úgy gondoljuk, hogy legalább két ponttal fog nyerni a francia csapat.

📊 Ajánlott predikció: 
Brest -1.5 (Hendikep)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: