b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Bayern München – Liverpool

Előző mérkőzésen gól nélküli döntetlent értek el a csapatok, ma viszont minden egyes találat sokat számíthat. (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma a két Bajnokok Ligája mérkőzéssel érkezik. Tegnap gyönyörű profitot alakítottunk ki köszönhetően Cristiano Ronaldo (1,83) góljának és a Juventus továbbjutásának (4,00).

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
76 nyertes – 41 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Előző mérkőzésen gól nélküli döntetlent értek el a csapatok, ma viszont minden egyes találat sokat számíthat. (Fotó: Getty Images)

I Bayern München – Liverpool I

A prémium szolgáltatásunk keretein belül a mérkőzésre már megosztottunk egy ajánlást. Most viszont két speciális opcióval készültünk, amelyek a játékosok teljesítményére vonatkoznak. Ezeket az opciókat a bet365 fogadóportálon lehet “megrakni”. Az első esetben a hazai gólfelelős góljára kötnénk alacsony téttel fogadást. Aki személy szerint nem más, mint Robert Lewandowski.

A lengyel támadó igencsak kiváló szezont fut, ráadásul a Bajnokok Ligája kupasorozat jelenlegi gólkirályi a 8 szerzett találatával. 

 Az előző mérkőzésen 0-0-s eredményt értek el a felek, viszont ma egy “kisebb tűzijátékra” számítanánk a találkozón és vélhetően ma nem a 0-0-s döntetlenre fognak berendezkedni a csapatok. Mivel Lewandowski elől igencsak remekül helyezkedik, ráadásul a Bundesligában is az előző két találkozón 2-2 gólt szerzett remekül “hangolódott” a mai mérkőzésre. Ezért, mint a támadósor oszlopos tagjaként bíznánk a teljesítményében és véleményünk szerint ma tovább gyarapíthatja a gólszámát a Bajnokok Ligájában.

Bayern München – Liverpool (21:00)
Tipp:Igen (Robert Lewandowski gólt szerez) odds:1,82 Ötletadó Max. 1 egység

A másik ötletadó opciónkban a vendégek támadótriójának egyik tagjára gondoltunk, aki nem más, mint Sadio Mané. A szenegáli támadó igencsak jó szezont fut, ráadásul az egyik legveszélyesebbnek mondható az angol csapat keretéből. Rugalmas, egyben gyors játékosról beszélünk akivel nehéz tartani a tempót a védőknek, ráadásul igencsak ügyesen használja ki a helyzeteit. Legutóbb 4 helyzetet alakított ki a Bayern elleni mérkőzésen, de példának okáért pár nappal ezelőtt a Burnley ellen 2 gólt is szerzett. Mindent egybevéve óriási érték lehet ma az ő játékában is és ugyan rizikós fogadásra teszünk ajánlást véleményünk szerint zöldülhet a gondolatunk, ami a lövések számaira specializálódott, ahol a 2,5 over opciót ajánlanánk Mané lövéseit figyelembe véve.

Bayern München – Liverpool (21:00)
Tipp:Több, mint 2,5 (Sadio Mané lövések) odds:2,00 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: