b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Basel – PSV Eindhoven – 20:00

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a csapatok?

A mai nap első publikációja egy közös elemzés lesz. A mérkőzésen egy BL találkozó kerül kiemelésre, ahol egy igencsak izgalmas első mérkőzést hoztak össze a felek és majdhogynem meglepetést okozott a mai házigazda Basel csapata Hollandiában.


I Basel – PSV Eindhoven I

 

Ami a visszavágót illeti egy igencsak izgalmas mérkőzésre számítok most is. A holland futball sosem volt a védekezésről híres és ezt láthattuk az előző mérkőzésen is. A svájciak sem mondhatják el önmagukról ezt a tényezőt és ennek is volt köszönhető, hogy kisebb adok-kapok alakult ki már az első mérkőzésen is. Ami biztos, hogy a PSV hatalmasat fordított, ám a hazai pályán szereplő Basel ellen nagyon nagy veszély van abban, hogy ma búcsúzzanak a Bajnokok Ligája kupasorozattól.

A Basel hazai pályán nagyon jól szerepel és a várható gólszámadatok alapján 1,72, illetve 2,09 a két csapat várható góladata. Ez annyit jelent, hogy 2-3 gólos mérkőzésre bőven van realitás és várható a gólváltás is.

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a csapatok? (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok beszédesek, de nekem az első találkozón látottak voltak a leginkább azok. Sokak akkor a PSV sikerére tettek és kisebb szerencséjükre az utolsó pillanatban zöldült az a tipp, csakhogy a Basel támadósora igencsak veszélyesnek mondható. Mindkét oldalon vannak kiváló játékosok. A hazaiaknál Ajeti, Stocker, Frei, Xhaka az aki leginkább ismerős lehet a futballrajongóknak, míg a vendégek csapatából Malen, Bruma, Bergwijn, Lozano az akire érdemes lehet figyelni. A csapatok szinte a legjobb keretekkel állhatnak ma is fel, ez pedig számomra igencsak biztató tényező. Ami biztos, hogy egyik csapat sem favorizálhatja a védekezést, bár véleményem szerint látható lesz bőven egyfajta taktikai csata, hiszen a Basel, ha képes 1-0-ra hozni a meccset, akkor továbbjutnak, míg a vendégek egy jobb mérkőzést összehozva és egy idegenben szerzett góllal nehezen veszíthetik el szerintem ezt a mérkőzést. Annyi biztos, hogy az előző találkozón szinte végig maximum 3-4 gólos mérkőzés volt kilátásban, a legutolsó percekben estek a gólok. Erre alapozom a mostani döntésem és szerintem a taktikai rész, a védekezés, illetve a megfontolt játék fogja ma átvenni ezen a mérkőzésen az alap hangulatot. Az előző meccsen 5 gól született, most viszont egy biztonsági opcióra építek, amelyben “B” kategóriás ajánlásként én bízom abban, hogy a felek megzörgetik egymás hálóját, ám nem fog születni 6, vagy több gól a mérkőzésen. Úgyhogy a fogadásom alapja a gólváltás és az 5,5 gól alatti opció. (A fogadás értelmezése tehát, a mérkőzésen arra fogadunk, hogy mindkét csapat gólt szerez, ám a találkozón maximum 5 gól születik. Ha összességében 6, vagy több gól áll az eredményjelzőn az ajánlás vesztes.)

Basel – PSV Eindhoven (20:00)

Tipp: Igen és kevesebb, mint 6 gól (Fogadáskészítő) odds: 1,72 “B” kategória Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

Basel – PSV Eindhoven (20:00)

Tipp: Igen és kevesebb, mint 6 gól (Fogadáskészítő) odds: 1,72 “B” kategória Tét : 3 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: