Bajnokok Ligája : Barcelona – Manchester United

Az ötletadó rovatunk második részében a Barcelona – Manchester United mérkőzésre készültünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
108 nyertes – 66 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Magabiztosan továbbjuthatnak, de akár meg is szenvedhetnek a Manchester United ellen Messiék. (Fotó : Getty Images)


I Barcelona – Manchester United I

A “vörös ördögök” a PSG kiejtése után egy kisebb hullámvölgybe kerültek. Kikaptak az Arsenaltól, ezt követően két vereséget szenvedtek a Wolves otthonában és hazai pályán a Bajnokok Ligájában is kikaptak a mai ellenfelüktől. A katalánok remekül teljesítettek, hiszen a “kötelező” idegenben szerzett gól után ráültek az eredményre és lényegében a védekezésé lett a főszerep. Ez meghozta az eredményét, hiszen nyerni tudtak az Old Traffordon. Ma viszont teljesen más lehet a helyzet és mi egy extrán motivált Manchester Unitedre számítunk, akik véleményünk szerint megnehezíthetik Messiék dolgát.

Az előző mérkőzésen Shaw kisárgult és rajta kívül a vendégek keretéből Valencia, Herrera és Bailly az aki nem lép pályára. A hazaiak részéről pedig Rafinha és Vermaelen az akik biztosan kihagyják a mérkőzést.

Összességében egy parázs párharcra számítunk, ahol több kemény ütközés és belépőt is láthatunk. Büntetőlapokban sem lesz hiány szerintünk. Amit viszont biztosra vehetünk, hogy az angolok nem fognak felemelt kézzel érkezni ma a Camp Nouba és a legjobb kezdőt állíthatja a pályára O. G. Solskjaer. Ha úgy kezdenek a vendégek, mint a PSG ellen akkor akár a meglepetés is benne lehet, de egy biztos, hogy a Rashford, Lukaku, Pogba trió önmagában hordozhat legalább egy gólt. Egy szó , mint száz a gólváltással kalkulálunk ma és szerintünk ez a “tipp” zöldülhet, hiszen a vendégeknek menni kell, míg a katalánok nem mehetnek biztosra rúgott gól nélkül. Hétvégén Messiék pihenőt kaptak és “B” kerettel állt fel a Barcelona a bajnokságban, míg a Manchester nyert a West Ham ellen Pogba büntetőinek köszönhetően. Ezért két igencsak erős keret találkozóján és a jelenlegi helyzetet felmérve nem tudjuk azt elképzelni, hogy a Manchester United ne hajtson és küzdjön legalább egy gólért, ezzel egyetemben pedig a hazai gólban szinte biztosak vagyunk. Úgyhogy a gólváltásra ajánlunk fogadást, amelyben bőven van érték.

Barcelona – Manchester United (21:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588