b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Barcelona – Lyon

Ma a katalánok a befutók, viszont a vendégek részéről már Fekir is a pályán lesz! (Fotó:AFP)

Az ötletadó rovatunk második részében a Barcelona-Lyon összecsapásra készültünk, ahol ismét a bet365 fogadóportál által kínálat opciókkal kalkuláltunk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
76 nyertes – 41 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma a katalánok a befutók, viszont a vendégek részéről már Fekir is a pályán lesz! (Fotó:AFP)

I Barcelona – Lyon I

Az első mérkőzésen Franciaországban a csapatok 0-0-s döntetlennel zártak. Több helyzet is kialakult a mérkőzésen, de akkor egy “vezéregyéniség” nélküli Lyont láthattunk a pályán. A mérkőzésen akkor is a katalánok voltak a kezdeményező felek és a francia házigazdák végig a védekezést preferálták. Ez úgymond nem is meglepő, hiszen a Lyon részéről egy kulcsjátékos Fekir hiányzott. Ma már számolhatnak a játékával a vendégek és rajta kívül Dembele, illetve Depay is a kezdőben kaphat szerepet. A katalánok részéről Rafinha és Vermaelen nem lesz ott a mai mérkőzésen, viszont rajta kívül minden egyes játékosra számíthat a csapat.

Legutóbb 0-0-s döntetlennel zártak a felek, most viszont minden esély adott mindkét együttes számára. A katalánok várhatóan ma élnek a helyzetekkel, de a Fekirrel kiegészülő Lyoni támadószekciót sem kell félteni.

 Ma szinte elképzelhetetlennek tartjuk azt, hogy ismét gól nélküli döntetlennel zárjanak a felek és nagy valószínűséggel a Barcelona fog ma továbbjutni. Ez nem is meglepetés, viszont mi arra a Lyonra számolnánk, akik a PSG ellen képesek voltak nyerni és egy támadószellemű felfogást alkalmaztak. Ma várhatóan a katalánok fogják irányítani a mérkőzést, viszont egy adott hazai találat után, mi egy másik “arcát” mutató Lyonra számítanánk. Fekir játéka adott és várhatóan az ő szabadrúgásaiba van veszély, ezért az ő kapura tartó lövéseire máris érdemes fogadást kötni, rajta kívül viszont a vendégek gólfelelősének játékban is van “veszély”, akinek szintén a kapura tartó lövéseiben találtunk “value”-t. Míg a hazai oldalon Gerard Pique teljesítményét favorizálnánk és szerintünk a spanyol bekk ma összehozhat egy szerelést a mérkőzésen. Tehát három speciális opcióval készülnék a fogadóirodákkal szemben és lényegében a favorizált játékosoktól 1-1 jó megmozdulásra lesz szükség a 90 perc alatt. Ami jó hír lehet, hogy ezek a játékosok döntő részt 90 perceket játszanak a kulcsfontosságú találkozókon.

Barcelona-Lyon (21:00)
Tipp:Több ,mint 0,5 (Nabil Fekir kapura tartó lövések) odds:1,83 Ötletadó Max. 1 egység
Barcelona-Lyon (21:00)
Tipp:Több ,mint 0,5 (Moussa Dembele kapura tartó lövések) odds:2,10 Ötletadó Max. 1 egység
Barcelona-Lyon (21:00)
Tipp:Több ,mint 0,5 (Gerard Pique szerelések) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: