b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Barcelona – Liverpool

Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma ismét egy résszel jelentkezik és a tegnapihoz hasonlóan a Bajnokok Ligája második elődöntő mérkőzésére készítettünk ajánlást.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
116 nyertes – 70 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

I Barcelona – Liverpool I

A találkozón ismét szembe megyek némileg az “árral”, hiszen rengetegen a gólváltást favorizálják vagy épp a “döntetlen/Liverpool” kétesélyes opciót. Holott a Liverpool a rájátszás (Porto, Bayern München) mérkőzéseket eltekintve egyáltalán nem teljesített olyan remekül idegenben. Ami biztos, hogy ez a kétfrontos kiélezett párharc valahol ki fog ütközni, vagy elbukják a Premier League-t, vagy most kiesnek a Barcelona ellen. Klopp igencsak félve nyilatkozott tegnap, bár hozzátenném azt is, hogy a Barcelona stadionját némileg becsmérelte a vendégek trénere. Ami szintén biztos, hogy tétmérkőzésen a Barcelona hazai pályán szinte minden mérkőzését legalább döntetlennel zárta és most is adottak az esélyek, hiszen a teljes keret játékra alkalmas állapotban. L. Messi fantasztikus formában és már 10 gólnál tart az argentin klasszis, amely egyedülállónak mondható a BL mezőnyben. Viszonyításképp a Salah/Firmino/Mané trió összesen 12 gólt szerzett idáig. Ma Messi lehet ismét a különbség és véleményem szerint az ő góljára, illetve kulcspasszaira lehet számítani. Hazai pályán a mostani Barcelona kihúzhatja akár kapott gól nélkül, de esetleges gólváltás esetén én biztosra veszem, hogy a győzelem az ő kezükben lesz. Egy szó, mint száz okosan a tétekkel, ez is igazi háromesélyes párharc, viszont a Barcelona hazai pályán valóban favoritnak számít. Kloppék várhatóan deffenzív futballra fognak építeni, hiszen a klasszikus labdatartást a Barcelona ellen nem lehet érvényesíteni. Úgyhogy én bizalmat szavazok a katalán együttesnek, akik vélhetően a mai mérkőzést megnyerik és a visszavágót előnyből fogják várni. A hazai sikerre 1,90-s szorzóért jelenleg fogadást kötni a bet365 oddsai alapján és ezt valljuk be kötelező “megfogni”. Fontos továbbra is kiemelnem, hogy okosan a tétekkel és maximum 1 egységgel fogadjatok a mai mérkőzésre.

Barcelona – Liverpool (21:00)
Tipp:Barcelona (Játékidő eredménye – 1×2) odds:1,90 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: