b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Barcelona – Inter – 21:00

Lukaku immáron ismét Inter mezben "sziporkázik". (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzésben a Barcelona – Inter mérkőzésre ajánlok fogadást, amelyet most is leginkább a statisztikai alapokra helyezve készítettem el.


A mérkőzés egyik legnagyobb kérdése, hogy képes lesz-e valamelyik csapat az “F” jelzésű csoportban 3 ponttal gazdagodni a mai játéknapon. A Barcelona-Inter mérkőzés egyértelműen a mai nap egyik rangadója, ha nem a legjobb mérkőzése. Ami viszont némileg kétségbeejtő információ, hogy a hazaiaknál Messi továbbra is sérüléssel bajlódik, ám több katalán oldal is, már arról cikkez, hogy lehet számítani a játékára. Ami biztos, hogy a katalán védelem két alappillére továbbra is hiányzik, hiszen J. Alba és S. Umtiti is sérülés miatt kénytelen kihagyni a mérkőzést. A további kérdéses játékosok pedig a fiatal tehetség A. Fati, illetve a francia O. Dembele. Az Inter keretéből senki sem hiányzik és mindenki Conte rendelkezésére áll. Nincs nehéz dolga tehát a vendégek trénerének és egy az egyben a legjobb kezdőt küldheti ma pályára a Camp Nouban.

A várható gólszámadatok alapján 1,72, illetve 1,66 a két csapat mutatója. Ez alapján egy kiélezett párharc alakulhat ki, ahol az 1-1, 2-1, 1-2-es eredmény is reális lehet. Mivel ennyire kétoldalú a statisztikai adatok alapján a mérkőzés nem érdemes a pontos végeredményre fogadni.

Lukaku az Interbe való érkezése óta szárnyal és mérkőzésről-mérkőzésre képes gólokat szerezni. Vajon ma betalál a Barcelonának is?! (Fotó : Getty Images)

A fogadóirodák a katalánok sikerét várják, amit valljunk be némileg megérthetünk, hiszen tétmérkőzésen még nem veszített a Barcelona hazai pályán az idei szezonban. Ami viszont érdekes tényező lehet, hogy minden egyes ellenfél képes volt betalálni a katalánoknak. Az Inter eddig hibátlan idén és mindössze egy döntetlenje van a csapatnak, azt is a Bajnokok Ligájában hozták össze kisebb meglepetésre a Slavia Praha ellen. Azon a mérkőzésen nem jött össze semmi sem a Conte legénységnek, ám a mostani találkozón ténylegesen 110%-os koncentrációra lesz szükség, hogy megtudják fogni a katalán csapatot. Egy szó, mint száz bizakodó vagyok és látva azt, hogy az Inter eddig minden mérkőzésén betalált az ellenfeleknek, illetve ott van az a tényező is, hogy a Barcelona nem épp a legjobb formájában van most és hazai pályán eddig rendre gólt kapott az ellenfelektől, ezért a gólváltás reális opció lehet. A gólváltást jelenleg 1,75-ös szorzón lehet megfogadni, amiben mindenképp érték van, úgyhogy 3 egységgel ajánlok fogadást.

Barcelona – Inter Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,75 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: