b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Barcelona – FTC – 10/20 21:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 21:00

Az FTC rég nem látott ellenfél ellen lép pályára, ugyanis a magyar csapat a Barcelona otthonában kezdi meg a Bajnokok Ligája csoportkörét. Sokak leírják a magyar csapatot, ám nem szabad azt elfelejteni, hogy egy igencsak erős BL rutinnal rendelkező tréner ül a fradi padján, aki a maga taktikai-, illetve stratiégia tudásával könnyedén kibabrálhat a katalán csapat klasszis játékosaival. Annyi biztos, hogy ma is a kontrákra kell építeni a csapatnak és a védekezésben 110%-on kell teljesíteni. Rebrov nyilatkozata számomra nagyon tetszett, hiszen elmondta, hogy a legerősebb csapatot fogja a pályára küldeni és itt az esély a játékosoknak, hogy bizonyítsanak, felhívják magukra a figyelmet. Ismerve a csapat küzdeni akarását, aligha lesz kétség abban, hogy akár egy két-három gólos különbségnél is ugyanazzal az elszántsággal fognak hajtani a srácok és mindent megtesznek majd azért, hogy végig versenyben maradjanak. Persze hatalmas meglepetés lesz innentől szinte minden győzelem, vagy pontszerzés, de ez a +3.0-ás hendikep line számomra nagyon elfogadható. Elég abból kiindulni, hogy a Barcelona szombaton kikapott a Getafe otthonában, vagy épp a szezonbeli eredményeket átvizsgálni, ahol még R. Koeman keresi a megfelelő kezdőt. Tovább erősítheti a magyar csapat helyzetét, hogy a katalánoknál továbbra is hiányoznak a védelem alap emberei, így J. Alba, S. Umtiti és M. ter Stegen játékára egyáltalán nem lehet számítani. A hazaiak védelme pedig a Dest, Roberto, Lengelet, Pique, Neto ötösből állhat, amelyet azért a fradi gyors játékosai átjátszhatnak. Gondolkoztam egyébként a Ferencváros gólján, ám jelen esetben, látva ezt a hendikep linet nem kételkedem. Az FTC a 2020/2021-es kiírásban még nem szenvedett vereséget, Rebrov vélhetően egy nagyon masszív védelmet fog a pályára tenni és ezt a védelmet nehéz lesz feltörni a katalán csapatnak. Ha egy jobb napot fognak ki a srácok, akkor képesek lehetnek három gólon belül maradni, úgyhogy az általam ajánlott fogadás az FTC +3.0-ás hendikep opciójára vonatkozik.

📊 Ajánlott predikció: 
FTC +3.0 (Hendikep)

odds: 
1.675 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: