b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Az idei első tétmeccsére készül a Kijev!

2022-ben még nem volt tétmeccse az ukrán csapatnak! (Fotó: Getty Images)

Az orosz-ukrán háborús helyzet miatt a Dinamo Kijev 2022-ben most lép előszőr tétmérkőzésen pályára és ebből kiindulva óriási kérdés, hogy mire lesz képes a csapat.

Persze nem kaptak verhetetlen ellenfelet az ukránok, hiszen a török Fenerbahce ellen kell kivívniuk a továbbjutást, de a törökök kiváló formában vannak és a felkészülési időszak is fantasztikusan alakult számukra. A Fenerbahce összesen hat alkalommal lépett pályára a júniusi és júliusi hónapokban és az első felkészülési mérkőzéstől eltekintve (ahol 2-2-es döntetlent értek el), minden találkozóját megnyerte a csapat. A Kijev ugye az egész évet felkészülési mérkőzések lejátszásával töltötte és nagy kérdés, hogy ezen mérkőzések mennyire tudták felkészíteni a csapatot az idei első tétmérkőzésre. Ami biztos, hogy végig minőségi ellenfelek ellen próbálkozott a csapat és példának okáért nyerni tudtak a Lyon, a Basel, a Dortmund és, hogy egy török csapatot is említsünk a Galatasaray ellen is.

Nehéz okosat mondani egy ilyen odavágón, hiszen a Dinamo Kijev nem tud hazai pályán játszani a háborús helyzet miatt, de az utóbbi pár hónapban már megszokhatta ezt az együttes. A Fenerbahce ugyan jó felkészülési időszakon van túl, de nem veheti félvállról a török csapat a mai meccset, hiszen a Dinamo náluk jóval komolyabb ellenfelek dolgát is megnehezítette. Persze nagy kérdés, hogy a felkészülési mérkőzéseket mennyire vették komolyan a riválisok.. Egy szó, mint száz, mi a találkozóra egyfajta sablontippet húztunk be, hiszen a Kijev véleményünk szerint képes lesz legalább egy gólt szerezni, de látva a török riválisuk felkészülési eredményeit, szerintünk ők is betalálnak. Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.72

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: