b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Atletico Madrid – Juventus

A mai ötletadó rovatunk ismét három opcióval jelentkezik, az előző napokban rendre sikerült pozitív eredményeket kialakítanunk és most is természetesen ez a célunk. Elsőként az Atletico Madrid – Juventus találkozóval kezdünk, amelyre a “prémium” szolgáltatásunk keretein belül már megosztottunk egy ajánlást.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
54 nyertes – 26 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is a hátán viszi a “zebrákat” a portugál klasszis? (Fotó: AFP)

I Atletico Madrid – Juventus I

A találkozón három tényező miatt döntöttünk a mellett, hogy a Juventus itt nem fog csalódást okozni a nézőknek. Első, hogy látható a fogadóirodák is azonos szorzókat adnak a felekre (2,90-2,90), míg a döntetlen opcióra 3,00 van jelenleg kínálva. A másik tényező, hogy a Juventus védelme minden túlzás nélkül a Bonucci/Chiellini duónak köszönhetően a világ egyik legjobbjának mondható. A harmadik pedig Cristiano Ronaldo személyisége, aki rendre képes volt az Atletico Madridnak gólt szerezni, ismeri döntőrészt az egész csapatot és nem mellesleg kiváló formában van a portugál klasszis.

Cristiano Ronaldo érkezésével az olaszok egyértelműsítették, hogy a Bajnokok Ligája megnyerése a legfontosabb a bajnokság mellett. A mai mérkőzésen rengeteget fog számítani az idegenben szerzett gól, amelyért várhatóan a portugál klasszis mindent elfog követni és rajta kívül Dybala, Mandzukic is veszélyt jelenthet ma a spanyolok kapujára.

Látva a Juventus szezonbeli teljesítményét, illetve azt, hogy számukra a Bajnokok Ligája és a bajnokság maradt életben egy igencsak motivált csapatra számítunk. Az Atletico Madrid többször botlott már és megmutatták a Real Madrid elleni derbin, hogy bőven foghatóak hazai pályán. Előző fordulóban nyögvenyelősen nyertek a Vallecano ellen és most minden tekintet egyre fókuszál, hogy fogják megállítani az ősi riválistól eligazolt és ismét a Wanda Metropolitano gyepén szerepelő Ronaldo-t. Várhatóan nem fogják szívéjesen fogadni a hazai nézők CR-t, de tudhatjuk, hogy ő az aki bármikor képes megvillanni egy-egy mérkőzésen. Ráadásul elmondhatjuk azt is, hogy a portugál támadó óriási bizalmat kap és lényegében igazi Bajnokok Ligája specialista. Ezen tényezők mellett, látva az Atletico utóbbi mérkőzéseit és tudva azt, hogy ma a Juventus, ha gól nélkül távozik Madridból, akkor hazai pályán nehéz dolguk lesz egy izgalmasabb, gól gazdagabb mérkőzésre számítunk,mint tegnap ahol véleményünk szerint 1-1-el fognak zárni a felek. A mai ötletadó ajánlásunkat a bet365 fogadóportál segítségével hoztuk létre, ahol a fogadáskészítőn a döntetlen vagy Juventus kétesélyes opciót kombináltuk azzal, hogy legalább 1 gól születik a mérkőzésen.

Atletico Madrid – Juventus (21:00)
Tipp:Döntetlen, vagy Juventus + 0,5 gól felett (Kétesély + gólszám összesített) odds:1,72 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

 

0
%d bloggers like this: