b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Atalanta – Valencia – 02/19 21:00

Ma vajon meglepetést okoz az Atalanta?! (Fotó : Getty Images)

Tegnap remek eredményekkel kezdtük a Bajnokok Ligája kieséses szakaszát, most pedig vállalva némi kockázatot én úgy érzem, hogy “zöldülhet” a statisztikai rendszerben is megosztott ajánlott predikció.


A találkozóval kapcsolatosan több tényező miatt is bizakodó vagyok. Ami látható egyből, hogy a spanyol csapatból hiányoznak olyan kulcsfontosságú játékosok a védelemből, ill. a középpályáról, amelynek köszönhetően Celadeséknek nincs egyszerű dolguk. Ebből adódóan egy gólokkal tarkított mérkőzést láthatunk, hiszen a házigazda Atalanta mindeközben remek formában van. Mindezek mellett fontos megemlíteni, hogy a hazaiaknál mindössze egy játékos hiányzik, aki Sutalo lenne. Gasperini ugyan nem számít kupa specialistának, ám érdemes megemlíteni, hogy rég volt ilyen erős kerete az olasz csapatnak. A hazaiaknál jó hír lehet, hogy Zapata, Ilicic, Gomez, Muriel, Pasalic, Malinovsky hatos száz százalékos formában van, így a támadójátékban nem lesz probléma. A vendégek esetében is elmondhatjuk ezt, hiszen Parejo, Torres, Soler, Gomez, Guedes, Gameiro, Cheryshev játékra lehet számolni.

A statisztikai rendszerünk adatai alapján 0,83, ill. 1,00 a két csapat várható gólszámadata. Ez alapján pedig a gólváltás esélyesnek tűnik a mérkőzésen.

Vajon behúzza a győzelmet az Atalanta hazai pályán? (Fotó : Getty Images)

Mivel a vendégek a védelmükre nem támaszkodhatnak, így ahogy már a fentiekben is említettem egy gólokkal tarkított találkozó alakulhat ki. Amióta egyébként ennyi hiányzó van a vendégeknél öt gólt kaptak, ami igencsak beszédes, főleg elnézve az azt megelőző mérkőzéseket. Az Atalanta támadószekció egyben van, viszont az olasz csapat védelme is rendkívül sebezhető. Úgyhogy én nem is húzom tovább az elemzés részét és a statisztikai rendszerben megosztott ajánlott predikcióra építek. Ez pedig a gólváltás lenne, mint opció. Ha minden az elképzeléseim szerint alakul, akkor a két védelem valóban összehoz egy-egy gólt. Nagy hiba lenne ugyan a csapatok részéről, ha egy nyílt sisakos támadófocit vállalnának fel, de a Valenciánál ténylegesen Garay, Gabriel kettőst már nehéz lesz pótolni. Ugyan még így is a keretben ott van Wass, Gaya, Mangala trió, ám a két rutinos bekk kiválása ma fájó hibapont lehet a védekezésben. Ami viszont jó hír számunkra, hogy ez a sérülésekkel teletűzdelt Valencia képes volt az Atletico Madridnak két gólt szerezni, akik azért európai szinten a legjobbak közé sorolhatók a védekezést tekintve, bár ehhez a tényhez az is hozzátartozik, hogy két gólt kaptak is a “denevérek”. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és alacsony téttel ugyan, de behúzom a gólváltást a találkozón!

Atalanta – Valencia Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,66 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: