b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Atalanta – PSG – 08/12 21:00

Kylian Mbappé annyi pénzt kaphat csupán az aláírásáért, mint amennyiből néhány éve még két topjátékost meg lehetett venni bármelyik klubtól (Fotó: AFP)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A mérkőzésen véleményem szerint a franciák fogják uralni a meccset. Egyrészt azért, mert az olasz csapat részéről elég fásultak lehetnek a játékosok, ugyanis 11 nappal ezelőtt fejezték be a Serie A-t, míg a franciák egyértelműen egy remek felkészülési időszakon vannak túl, ráadásul a Francia Kupát és a Ligakupát is megnyerték egymást követően július utolsó hetében. Gólok tekintetében aligha lehet kérdés, hiszen két igencsak erős támadósor fog egymással találkozni. A francia csapatnál viszont nagy kérdés, hogy Mbappé fog-e játszani, de ha játszana is a francia támadó, véleményem szerint még nem lesz 100%-os formában. Neymar viszont annál inkább érzi a játékot és a brazil tehetség szinte minden meccsen képes volt legalább egy gólt szerezni az utóbbi időszakban. Ennek ismeretében fogadást ajánlok az ő góljára is, méghozzá, hogy a mérkőzésen ő lesz az első gólszerző.

Atalanta – PSG Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok) 1.72 2.5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Neymar (Első gólszerző) 5.50 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: