b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Akár ki is eshet a PSV a skót riválisa ellen!

Nem vár egyszerű meccs a Rangers csapatára!. (Fotó: Getty Images)

A keddi játéknap talán legnagyobb rangadója lehet a Rangers – PSV párharc!

Mindkét csapat remek formának örvend a 2022/2023-as szezon elején. Ugyanis a skótok, ha nem is könnyen, de a belga Royale Union SG ellen kiharcolták a továbbjutást, illetve a bajnokságban eddig három meccset játszottak és rendre képes volt a csapat begyűjteni a három pontot. A PSV pedig az Ajax ellen egy Szuperkupát nyert, majd jött a Monaco, akiket 4-3-as összesítéssel búcsúztattak és róluk is elmondható, hogy az idei kiírásban minden egyes tétmeccsüket megnyerték a bajnokságban. Egyébként mindkét fél felkészülési szezonját követtük, a Rangers esetében többször is fogadtunk, pl. a West Ham, vagy épp a Tottenham ellen, de a PSV meccseit is többféle módon favorizáltuk. A PSV Bajnokok Ligája meccsei ráadásul végig a “célkeresztünkben” mozogtak és az odavágót beharangozó ajánlásként elemeztük ki, míg a visszavágót már a prémium előfizetésünk keretein belül favorizáltuk. Ami jó hír ezzel kapcsolatosan, hogy mindkét esetben nyerni tudtunk és ma is ez a célunk!

A holland foci évtizedek óta a támadófutballjáról híres és ennek megfelelően rendkívül erős támadósorok láthatóak a topcsapatoknál. A PSV sem kivétel ez alól, hiszen a keretükben több gólerős játékos is megtalálható, mint L. de Jong, Bakayoko, vagy épp Gakpo. Ezen játékosok pedig ténylegesen bármikor képesek lehetnek gólt szerezni a riválisoknak. Ami biztos, hogy a hollandok kerete némileg erősebb, illetve értékesebb játékosokból tevődik össze, hiszen a Transfermarkt adatai alapján közel 70 millió euró a két együttes közötti differencia. A Rangers csapatát viszont nem szabad leírni, hiszen a hazaiak már a felkészülési szezonban is kimondottan gólerősen teljesítettek és azért két Premier League csapat ellen is képesek voltak gólt, de akár gólokat is szerezni. A PSV játékában ráadásul benne van a kapott gól, úgyhogy a hollandok nem hagyatkozhatnak arra, hogy a mai mérkőzést kivédekezik 0-0-ra, és majd hazai pályán nyernek, hiszen ez egy vesztes stratégia lenne. Persze az odavágón bármi megtörténhet, de véleményünk szerint a Rangers hazai pályán legalább egy gólt képes lesz szerezni, amire vélhetően a PSV is érkezik majd válasszal. Úgyhogy a gólváltást favorizáljuk ennek a párharcnak az odavágóján! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: