b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Ajax – Real Madrid

Rengetegen bizalmat szavaztak nekünk a születésnapi akciónkban és még most is lehet igényelni akciósan a “prémium szolgáltatásunkat”, amit egy hónapra 2.999 Forintért lehet még ma 23:59-ig igénybe venni!

IGÉNYELD TE IS AKCIÓSAN A SZOLGÁLTATÁSUNKAT – KATTINTS IDE!

A születésnapnak köszönhetően ma nyilvános megosztásokat tartunk, tehát az ötletadó elemzések mellett, minden prémium tartalmunkat nyilvánosságra hozzuk! Az első prémium elemzésünk az Ajax – Real Madrid találkozóra készült.


Real Madrid hétvégén rangadót nyert, most is sikerül az idegenbeli győzelem? (Fotó: AFP)

I Ajax – Real Madrid I

A mostani elemzést már-már megszokott módon kezdenénk, hiszen köztudott, hogy Real Madrid szimpatizánsok vagyunk. Ugyan kötelességünk elvonatkoztatni ettől a tényezőtől, de Solari érkezése óta szárnyal az együttes és a hétvégi 1-3-s Atletico Madrid elleni győzelem után, vélhetően most sem fog megálljt okozni az Ajax. Persze nem leírandó a holland együttes, de a szezonban egyre több olyan mérkőzést játszottak amelyen több gólt is kapott a csapat. Az Ajax legutóbbi 5 hazai tétmérkőzését tekintve 3 találkozón gólt kapott az együttes 1,4 és 3 gólról beszélünk. Számunkra kiinduló alap a decemberben elért Bayern München elleni találkozó, ahol 3-3-s eredményt értek el a felek.

A Real Madrid ellen 1995-ben nyert utoljára az Ajax, mindezek mellett az utóbbi időben a Real Madrid szinte minden mérkőzésén kettő, vagy több gólt szerez, míg az Ajax egyre több gólt kap.

Adódik tehát a kérdés, hogy a remek formában lévő és előző héten “parádézó” Real Madrid ellen képes lesz egyáltalán kielégítő eredményt kialakítani az Ajax, vagy a királyi gárda most sem áll meg 3 gólig? Ami biztos, hogy az ügyeletes gólvágók mindkét keretben rendelkezésre állnak, ezért nem elképzelhetetlen a gólváltás sem, de kiindulva a tegnapi Manchester United mérkőzésből, inkább a Real Madrid rúgott góljaira ajánlanánk fogadást, méghozzá “C” kategóriába sorolva.

Ajax – Real Madrid (21:00)
Tipp:Real Madrid – Több, mint 1,5 gól (Csapat összesített gólszám) odds:1,66 “C” kategória Tét: 2 egység

Ez a tartalom a “Prémium szolgáltatásunk” nyilvánosságra hozott része! Teljes mértékben megegyezik az előfizetőinkkel megosztott tartalommal. 

0
%d bloggers like this: