b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Ajax – APOEL – 21:00

Papíron bőven esélyes az Ajax, viszont az előző mérkőzést látva nem írnám le a ciprusiakat. (Fotó : Getty Images)

A második prémiumelemzés esetében egy Bajnokok Ligája mérkőzésre készítettem ajánlást, méghozzá az Ajax – APOEL összecsapásra.


I Ajax – APOEL I

Ami azt illeti nem nagyon értem ezt a hatalmas különbséget a fogadóirodák szorzóiban, hiszen a hazaiak sikerére 1,16, a döntetlenre 7,50, míg a vendég sikerre 13,00 szorzóért lehet jelenleg fogadni. A találkozó pedig mégsem ilyen egyszerű, hiszen aki látta az odavágót az tudhatja, hogy az APOEL jóval veszélyesebb volt, kapufát is szerzett és ténylegesen egyedül a holland házigazda kapusán Onanán múlt, hogy itt nem került 1-2 gólos hátrányba az Ajax.

A várható gólszámadatok alapján 2,12, illetve 0,98 a két csapat mutatója, ami 2-1-s eredményt jelenthet reálisan.

Papíron bőven esélyes az Ajax, viszont az előző mérkőzést látva nem írnám le a ciprusiakat. (Fotó : Getty Images)

Az Ajax hazai pályán egyértelmű előnyt élvez, illetve ott vannak a keretek közötti különbségek is, viszont ami rossz hír lehet, hogy a védelem kissé átjáróház a hazaiaknál, ráadásul ezt a tényezőt még van de Beek kiesése is tetézi, hiszen várhatóan ő ma kihagyja a mérkőzést. Elől a Neres, Tadic, illetve Ziyech trió fog vélhetően rohamozni, akik azért az előző szezonban termelték szép számmal a gólokat, ám mindenképp nehéz dolguk lesz ma. Ami szintén megfigyelhető volt az előző mérkőzésen, hogy Huntelaar becseréléséig nem igazán voltak fejjel erősek a hollandok, hiszen az APOEL védelmében megtalálható több magas bekk is. A 3-5-1-1-s felállás ma is jövedelmező lehet, ami inkább egy 5-3-1-1-s felállás leginkább a pályán. A védekezésre szerintem figyelni fog az APOEL, viszont ez a tényező, hogy a hazai oldal védelme nem volt a legjobb számomra mindenképp biztató. A PAOK ellen megizzadtak már a hazaiak és Cipruson is igencsak kellemetlenül érezhették magukat. Ma a hazai publikum mellettük lesz, ám az APOEL védelme eddig remekül helyt állt és 5 Bajnokok Ligája mérkőzésen mindössze 1 gólt kapott a csapat. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem itt sem fognak beleszaladni a késbe a vendégek. A szorzóknak hála egy magas hendikepre lehet fogadni, ami a +2,5 gól ázsiai hendi lenne. Ez a “tipp” akkor vesztes, ha az Ajax 3 vagy több góllal nyer, de látva az előző mérkőzést, ez aligha lesz esélyes.

Ajax – APOEL (21:00)
Tipp: APOEL +2,5 gól (Ázsiai hendikep) odds: 1,595 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: