b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : AIK Stockholm – Maribor – 19:00

A mai nap két “gold” elemzés fog megosztásra kerülni. Elsőként egy BL selejtezővel készültem, ahol az AIK Stockholm és a Maribor mérkőzik meg egymással.


I AIK Stockholm – Maribor I

 

Ami a mérkőzést illeti, a felek az odavágót 1-2-s Maribor győzelemmel zárták, ám most Svédországban lépnek pályára a csapatok. Az AIK nagyon jó teljesítménnyel bír hazai pályán, viszont érdemes kiemelni a csapattal kapcsolatban, hogy nem a legjobb a védekezésük. A Maribor az előző mérkőzésen már az első félidőben megzörgette az AIK hálóját és most egy idegenben szerzett gólnak köszönhetően hatalmas előnyre tehetnének szert. Az AIK otthon szinte mindig képes gólt szerezni, viszont látható volt már az Ararat-Armenia ellen is, hogy ez a védekezés nem akar összejönni a házigazdának.

A várható gólszámadatok alapján egyébként egy 2-3 gólos mérkőzésre van kilátás, hiszen az AIK esetében 1,33, míg a Maribor 1,49-s átlaggal rendelkezik. Tehát a gólváltás ismét reális opció lehet a mérkőzésen.

Az előző mérkőzéás igencsak izgalmasra sikerült. Vajon képesek ma is a felek megzörgetni egymás hálóját? (Fotó : Getty Images)

Ha már előző mérkőzés, akkor 28 percet kellett várni azon a találkozón a gólváltásra. Ami biztos, hogy az előző mérkőzéshez képest nem sokat változhatnak a kezdők, úgyhogy én bizakodó vagyok. A Maribor jó csapat, ráadásul idegenben is elég hatékonynak mondhatók. Az AIK hazai pályán jól szerepel, illetve képes többször gólt, gólokat szerezni a csapat. Ezért a gólváltást favorizálom a kettős összecsapásán, amelyet “C” kategóriába sorolva ajánlok fogadásként.

AIK Stockholm – Maribor (19:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,00 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: