b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Aek Athén – Celtic esélylatolgatás

Köszönjük a bizalmat és a rengeteg beérkező üzenetet, a mai napon három megosztással készülünk, egytől-egyig minden egyes ajánlás a “Prémium szolgáltatásunkban” lett megosztva, minden opció mellet feladási határidő, tippmix kód és kategorizálás is fel lett tüntetve!


Szeretnél te is minden nap értesülni a velünk kapcsolatos információkról és hírekről?

Csatlakozz a Telegram csatornánkhoz:
http://www.t.me/betandwintipps

Ha, pedig érdekelnek az ajánlásaink és szeretnél csatlakozni:

ELŐFIZETÉSED MÁR ITT IS IGÉNYELHETED – KLIKK!


Az AEK Athén – Celtic kettős összecsapására fogadunk jelen esetben.

Az előző héten a Celtic csúnyán megégette magát, hiszen emberelőnyben sem volt képes eldöntetni a mérkőzést, amely 1-1-el zárult a skótok otthonában. Ma úgymond kötelező menniük és ennek megfelelően hétvégén a Hearts otthonában a csapat pihentetett. Ezt ki is elemeztük, bár tegyük hozzá, hogy számunkra ismét egy “pénzégetés” történt miattuk, hiszen még gólt sem szereztek. De egyértelmű, hogy mára pihenni kellett. Most viszont nincs apelláta és nincs mellébeszélés. A Celtic keretértéke közel kétszerese a mostani ellenfelének és sokak nem várják a vendégek győzelmét. Őszinték leszünk ezt nem igazán értjük, hiszen szép menetelésen van túl a skót csapat, ráadásul a mai ellenfele sem a legjobbak közé sorolható, bár védekezésből általában jól “vizsgázik”. Mindenesetre mi úgy véljük, hogy most ma a Celtic számára küzdeni, hajtani kell ráadásul Edouard, Forrest, Sinclair, Ntcham, Brown és McGregor hatos 110%, hogy a pályán lesz. Sokak nem várják a vendégek sikerét , viszont mi úgy véljük, hogy ma továbbjutnak és a továbbjutáshoz kell a minimális egy idegenbeli gól, mert az előző mérkőzésen 1-1-el zártak a felek. Megvoltak a helyzetek, sőt kétszer annyi lehetősége volt a skót csapatnak, már ez egy beszédes adat. Előzőleg nem jött ki a lépés, most viszont ezt az egy gólt meg kell, hogy szerezze a csapat. Ezért a mai tippünk a vendégek góljában rejlik és reméljük, hogy nem kell csalódnunk bennük összehozzák a mérkőzésen a győzelmet és a nekünk megfelelő opciót, amellyel közösen sikerrel zárhatjuk a mai napot!

AEK Athén – Celtic (2-1) Tippmix kód: 09657 V
Tipp:Nem (Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést?) odds:1,50 “A” Tét: 5 egység

Amennyiben tetszik a mai ajánlásunk kérjük, hogy egy megosztással segítsd a munkánkat. Illetve, ha bármilyen véleményed lenne szívesen fogadjuk!

 

0
%d bloggers like this: