b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Aalborg – Motor Zaporozsje – 09/23 18:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 18:45

A találkozón egyértelműen kijelenthető, hogy az Aalborg számít a favoritnak, viszont az ukrán riválisuk nem épp a könnyen legyőzhető ellenfelek közé sorolható és őszintén szólva nem is nagyon értjük, hogy miért +4,5 gólos line-t adtak meg a fogadóirodák. Persze, ha az előző évi BL selejtezőből indulunk ki, akkor látható, hogy ingadozott a vendégek teljesítménye, volt, hogy tíz góllal kaptak ki, de volt rá példa, hogy a Porto-t verték, a Kiel csapatával döntetlent játszottak, vagy a Montpellier épphogy tudott ellenük nyerni. Az Aalborg magabiztosan kezdte meg a szezont a dán bajnokságban és immáron 4-0-0 a mérlegük, a BL-ben pedig a Celje ellen tudtak két góllal győzedelmeskedni. A Zaporozsje első meccsét a jóval erősebb Barcelona ellen kezdte, ahol mindössze öt góllal maradtak alul és ha megfigyeljük az Aalborg – Barcelona összehasonlítást, egyértelműen kijelenthető, hogy a katalánok számítanak erősebbnek. Egy szó, mint száz az Aalborg vélhetően egy magabiztos előnynél már pihentetni fogja a legjobbjait, míg a Motor Zaporozsje részéről mindenképp a szoros találkozó és a minél kevesebb gólos vereség a cél. Okoztak már meglepetést több alkalommal az ukránok, ám most nem várnánk ezt tőlük, viszont a +4,5 hendikep opcióban mindenképp érték van, úgyhogy ezt favorizáljuk alacsony téttel.

📊 Ajánlott predikció: 
Motor Zaporozsje +4.5 (Hendikep)

odds: 
1.88 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: