b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: A góloké lehet a főszerep a Dinamo-Salzburg meccsen!

Hazai pályán roppantul erős a Dinamo! (Fotó: Getty Images)

2022-10-11[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Továbbra is az egyik legkiélezettebb csata az “E” jelzésű csoportban zajlik, ugyanis az első helyen álló Salzburg, illetve a negyedik pozícióban lévő Dinamo Zagreb között két pont a különbség!  

Ritka az ilyen, hogy ennyire kiélezett tud maradni a verseny egy-egy csoportban, hiszen többnyire a negyedik fordulóhoz érve már kialakulnak az erőviszonyok és láthatóak azok, akik a továbbjutásra esélyesek. Erről a kvartettről viszont ez nem mondható el és ez a versenyhelyzet akár komoly meglepetéseket is hozhat. Alapvetően talán az AC Milan van a legnehezebb helyzetben, ugyanis az olasz csapatnál rengeteg a sérült. Ez pedig döntően befolyásolhatja a milánóiak teljesítményét. A Salzburg és a Dinamo Zagreb pedig igazából esélytelenként várta ezt a csoportot, de tudat alatt azért sokan számoltak velük egyfajta “sötét lóként”. A horvátok egyetlen egyszer játszottak eddig hazai környezetben a csoportmérkőzéseket tekintve és akkor 1-0-ra nyerni tudtak a Chelsea ellen, de egyértelműen elmondható az is a hazaiakról, hogy a Maksimir Stadionban nagyon eredményesek. A mai találkozón pedig ismét összejöhet számukra a pontszerzés, ugyanis az osztrák kirakatcsapat keretében rengeteg a sérült. A mai mérkőzést példának okáért Fernando, Kameri, Okoh, Omoregie és Tijani is kihagyja, illetve Capaldo, Diakite, Koita és Ulmer játéka is kérdéseses. Ennek megfelelően nincs könnyű helyzetben a Salzburg. A hazaiaknál viszont nincs sok sérült, így az egyik legjobb kezdő futhat ki a gyepre!

Dinamo Zagreb - SalzburgFogadási határidő: 21:00

Az odavágót szándékosan kihagytuk és szerencsére bejöttek a számításaink, ugyanis kisebb meglepetésre mindössze egy gólt hoztak össze a csapatok. A mai felállás viszont magával hordozhatja a gólokat és szerintünk hazai környezetben a Dinamo ismét betalál majd, amire az igencsak gólerős Salzburg részéről érkezni fog válasz. Ugye mindkét csapatnak kellenek a pontok, hiszen bármelyikük kiharcolhatja a továbbjutást és azért ez nem kis teljesítmény lenne a csapatok részéről. Úgyhogy mi egy végletekig izgalmas meccsel kalkulálunk és a gólváltást látjuk megfelelő opciónak ezen a párharcon. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: