b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: A gólokban lehet “érték” az Ajax-Napoli párharcon!

Vajon ma is láthatjuk Bergwijn gólörömét?! (Fotó: Getty Images)

2022-10-04[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Kedden folytatódnak a Bajnokok Ligája csoportmérkőzései és este a hullámvölgyben lévő Ajax, illetve a parádés formának örvendő Napoli mérheti össze az erejét. 

Amit bátran kijelenthetünk, hogy a nápolyi együttestől kevesen várták volna a mostani teljesítményt, főleg úgy, hogy a csapat egyik gólfelelőse Osimhen továbbra is sérüléssel bajlódik. Az olasz együttes a Bajnokok Ligájában a legnagyobb meglepetést a Liverpool elleni 4-1-es kiütéssel érte el, de a Glasgow Rangers ellen aratott 3-0-ás győzelmük is igencsak meglepőnek volt mondható. Az egyedüli kérdés, hogy meddig tart vajon ki ez a széria? A mai mérkőzésen véleményünk szerint nagyon nehéz meccs vár majd a Spaletti legénységre. Az Ajax otthonában minden csapatnak óriási feladat a pontszerzés és hiába nem tudott győzelmet realizálni az amszterdami csapat az utóbbi három tétmérkőzésén, továbbra is egy olyan együttesről beszélhetünk esetükben, akik bármikor képesek felvenni a topligás ellenfelekkel a versenyt. A Liverpool ellen már ezt láthattuk, noha akkor 2-1-es vereséget szenvedtek. Ennek a vereségnek köszönhetően pedig ma győzelmi kényszerben vannak a hollandok és szerintünk ma már a mérkőzés elejétől kezdve rohamozni fognak. Szerencsére mindkét csapat kedvező feltételekkel várja a mai mérkőzést, hiszen “jól állnak” a hiányzókkal. A hazaiaknál A. Kaplan, illetve J. Sanchez hiányzik, a Napolinál pedig a fentiekben is említett V. Osimhen maródi.

Ajax - NapoliFogadási határidő: 21:00

Alapvetően az Ajax egy nagyon gólerős csapatnak számít évek óta és ténylegesen bármelyik topligás csapat ellen képes gólt/gólokat szerezni az együttes. A Napoli védelme pedig nem tartozik a legstabilabb védelmek közé és ugye nem is alkotják olyan nevek a keretet, amelyre az ember egyből felkapná a fejét. Ezért is meglepő némileg az olaszok menetelése, de úgy tűnik, hogy Spaletti nagyon megtalálta az összhangot a játékosokkal. Az Ajax ugyan kisebb gödörben van, de ma hazai környezetben minden esélyük adott arra, hogy kiharcolják a győzelmet és továbbra is életben tartsák a továbbjutási reményeket. Alapvetően a hazai védelem sem túl acélos és elég sűrűn kaptak legalább egy gólt a riválisoktól. A legutóbbi három mérkőzés számunkra mindenképp mérvadó az Ajax esetében, de ugyanez igaz a Napolira is, akikkel pár nappal ezelőtt szintén beharangozó formájában nyerni tudtunk. Egy szó, mint száz, egyik védelemben sem tudunk bízni, ráadásul mindkét félnek jól jönnének a pontok és ismerve az Ajax támadószekcióját, szerintünk ma kiszakítják a gólzsák száját a csapatok. Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra, illetve a 2.5 gól feletti opciók közösére vonatkozik! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.82

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: