b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: A Fradi után a Plzen is megizzadhat a Qarabag ellen!

Nem lesz könnyű feladat kiharcolni a győzelmet a cseheknek! (Fotó: Getty Images)

2022-08-17395

A szerdai napon folytatódnak a Bajnokok Ligája selejtezői és pályára lép az a Qarabag is, aki az előző fordulóban kiejtette a Ferencvárost!

A mai nap már egy jóval könnyebb ellenfél vár a Qarabag csapatára, hiszen papíron egy  jóval alacsonyabb értékű klub fog ellenük pályára lépni. Az előző körben gyakorlatilag láthattuk, hogy mire is képes az azeri együttes. A játékukról elmondható, hogy elől nagyon hatékonyak tudnak lenni a kapu előterében, de ami a védekezést illeti.. A hazaiak stratégiája igazából teljesen kiszámíthatatlan és tipikusan egy olyan focit képviselnek, ami a gólokra épül. Ennek megfelelően a Bajnokok Ligájában a Lech Poznan és Zürich ellen öt-öt gólig jutottak, a Fradi ellen pedig négy találatig meg sem álltak. Ami pedig szintén remek hír, hogy a Plzen sem a védekezéséről híres. A tétmeccsein eddig egyedül a HJK elleni hazai meccsén nem kapott gólt a csapat, ám ettől eltekintve rendre képesek voltak hozni a gólváltást és a 2.5 gól feletti opciót is a meccseiken!

Qarabag - PlzenFogadási határidő: 18:45

Számunkra mindenképp mérvadó tehát az, amit láthattunk a Qarabag játékosaitól. Az azeri csapatnak egy jobb kvalitású együttes bármikor betalálhat és a Fradi is igazából a saját támadóinak köszönheti, hogy nem jött össze a továbbjutás. A Plzen egy egyszerűbb ellenfél, mint a magyar bajnok, úgyhogy jó kis ki-ki meccsre számítunk. Ami biztos, hogy az azeriek ma is nyíltan fognak támadni, amiben bizony benne vannak a találatok, részükről és a Plzen részéről is. Úgyhogy az összesített gólokat favorizáljuk és egy igencsak kedvező ázsiai opcióra kötünk fogadást! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: 2.0 felett (Gólok száma – Ázsiai)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: