b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: A fináléba jutásért lép ma pályára a Veszprém!

Kemény meccs vár a veszprémiekre. (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Kölnben kerül megrendezésre a Bajnokok Ligája négyes döntője, ahol pályára lép a Telekom Veszprém is.

A magyar együttes nem hangolt jól a fináléra, ugyanis egy héttel ezelőtt elbukta a magyar bajnokságot, amelyre fogadtunk és nyertünk is a Szeged favorizálásával. A mai mérkőzésen pedig nem lesz egyszerű dolga a veszprémieknek, hiszen a lengyel Vive Kielce csapatával találkoznak, akik remek formának örvendnek. Érdemes tudni azt is, hogy a Kölnbe kijutó csapatok közül csak a Veszprém nem zárt a csoportok első két helyén és ennek megfelelően, a Barcelona, a Kiel és a Kielce is egy párharccal kevesebbet játszott, mint a magyar együttes. A Kielce ráadásul pont annak a csoportnak az élén zárt, amelybe a Veszprém is szerepelt. 

Ismét győzelmet ünnepelhet a Veszprém! (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A csapatok idén kétszer találkoztak egymással és egyszer három góllal nyert a Kielce, míg legutóbb hazai környezetben két góllal tudott nyerni a Telekom Veszprém. Azokról a találkozókról elmondható volt, hogy mindkét csapat a gyors támadójátékot preferálta és ennek köszönhetően az utóbbi meccsen 68 gól született. A lengyeleknek igazi álomcsapatok van, támadásban különösen erősen és nagyon gyorsak is. Ráadásul nem egy olyan együttesről beszélünk esetükben, akiknek 2-3 személyre épülő támadójátékuk lenne, ennek ismeretében veszélyesek tudnak lenni a beállóra épülő játékban, az egy-egy elleni játékban és akár távolról is képesek nagyon pontos és erős lövésekkel próbálkozni. Ennek megfelelően nagyon nehéz ellenük védekezni, hiszen folyamatosan megosztott figyelemmel kell követni a lengyel támadójátékot. A veszprémiek persze nem rendelkeznek rossz védekezéssel, de mivel itt egy mérkőzésen fog eldőlni a továbbjutás, így mindenképp fel kell venni a Kielce játékának ritmusát és ez akár egy sok gólos mérkőzést is hozhat. Ugye legutóbb 68 gólig jutottak a csapatok, de az azt megelőző mérkőzésen is 61 gólt értek el és akkor még a Veszprém nem állt így össze, mint most. Egy szó, mint száz, mi egy végletekig kiélezett mérkőzésre számítunk és a Kielce gyors játékából adódóan egy sok gólos csörtét várunk. Úgyhogy a fogadásunkat az összesített gólok piacán kötöttük meg, ahol a 62.5 gól feletti opciót küldtük csatába!

Tipp: 62.5 felett (Összesített gólok)
odds: 2.00

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: