b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: A Dortmund ellen is gólt szerezhet Haaland!

Parádés formában a fiatal támadó! (Fotó: Getty Images)

2022-09-14240

A Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában E. Haaland a korábbi csapata (Borussia Dortmund) ellen léphet pályára!

A Manchester City fantasztikus formába indította a 2022/2023-as szezont és a hazai bajnokság mellett, a Bajnokok Ligájában is egy kiütéses 4-0-ás győzelemmel rajtolt az együttes. E. Haaland igazolása pedig bombaüzletnek tűnik így előzetesen, hiszen a norvég támadó szinte minden egyes tétmérkőzésen képes volt gólt szerezni és ennek megfelelően a bajnokságban 10, míg a Bajnokok Ligájában 2 gólnál tart! A Borussia Dortmundnál viszont nem valami “rózsás” a helyzet. Ugyan ők is 3-0-ás győzelemmel nyitottak a BL-ben, de azért nem futnak erős szezont. Haaland hiánya mindenképp megérződik a csapaton, ráadásul a helyére igazolt S. Haller továbbra sem bevethető súlyos betegsége miatt. Ettől eltekintve azért a Dortmund támadójátékában még így is van veszély, hiszen Reus, Brandt, Hazard, Reyna, vagy épp Bellingham potenciális veszélyt jelenthet bármelyik mérkőzésen. 

Manchester City - Borussia DortmundFogadási határidő: 21:00

Számunkra ezen a mérkőzésen az egyedüli kérdés csak az, hogy képes-e szorossá tenni a mérkőzést a Dortmund, vagy sem. A felek között papíron óriási különbség van, ráadásul a mostani felállásban azért a Manchester City bárki ellen képes lehet győzelmet elérni. A hazaiak a 2022/2023-as szezonban háromszor léptek pályára az Etihadban és 4-0, 4-2, illetve 6-0-ás győzelmeket értek el a riválisokkal szemben. Persze Dortmund kaliberű együttessel nem találkoztak ezen mérkőzéseken. Sokáig gondolkoztunk azon, hogy a szimpla gólokat/vagy a gólváltást és a hazai győzelmet favorizáljuk a mérkőzésen. Végül utóbbinál maradtunk, mert bízunk a német együttesben, hogy képesek lesznek legalább egy gólt szerezni. Ugye a Manchester City védelmében is benne van a hiba és az idei kiírásban 8 mérkőzésből 4x kapott legalább egy gólt a csapat. A Dortmund pedig a legutóbbi RB Leipzig elleni mérkőzésétől eltekintve minden tétmeccsén betalált! Úgyhogy a hazai győzelem mellett a gólváltásra fogadunk, ami igencsak magas szorzón fizet számunkra! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az UNIBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Manchester City + Igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 2.45

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Az Unibet Magyarország legaktívabb és legmegbízhatóbb sportfogadási oldala!

Bónusz: 20 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz
(20 000 Ft értékű első befizetési bónusz az Unibet új magyar ügyfeleinek, amire mindössze 6x-os megforgatási követelmény vonatkozik.)

Az Unibet a második legnépszerűbb fogadóiroda Magyarországon. Mindenképp pozitívum a szolgáltatással kapcsolatosan, hogy folyamatosan fejlődik és a Bet365-höz hasonlóan ők is mindenféle engedéllyel rendelkeznek, amely az Európai Unióban kötelezőek. Ezenkívül az élő kínálata is elég szélesnek mondható, így aki szeretne élőben fogadni és nincs bet365 fiókja, mindenképp ajánljuk számára az Unibet fogadóirodát!

Pozitívumok:
-Élő közvetítés
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat
-Nehezen átlátható kezdőlap

5/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: