b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: 30 év után a pályán vághat vissza a Fradi!!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Fradi! (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Az előző héten mikor biztossá vált, hogy a Ferencváros ellenfele a Slovan Bratislava lesz, akkor sokan a levegőbe csaptak, hogy végre..

Véleményünk szerint senkinek sem kell bemutatni a két csapat múltját, hiszen 1992-ben botrányos módon bántak el a szlovák kommandósok az FTC szurkolókkal. Viszont már 2022-t írunk és bátran kijelenthetjük, hogy azóta rengeteg minden megváltozott. Teljesen más már a ferencvárosi keret, de kimondottan tetszik számunkra az, ahogy a vezetőség felvázolta a jelenlegi keretnek a két csapat múltját. Ugye a klubnál levetítették a bő kétperces videót az incidensről, hogy mi is történt anno. Persze nem az a cél, hogy lincshangulat alakuljon ki, de azért mindenképp lehet érzékeltetni egy ilyen felvétellel, hogy mennyire is fontos lesz ez a találkozó. A történelmi múlttól eltekintve bátran kijelenthetjük, hogy a mostani Fradi jóval erősebb, mint riválisa. Egyrészt, ha megnézzük a Transfermarkt portál adatait, akkor láthatjuk, hogy a magyar csapat kerete kétszer drágább, mint a szlovákoké. Másrészt érdemes megnézni a jelenlegi formákat és eredményeket is. A Ferencváros elég bíztató felkészülési időszakon volt túl és a Tobol elleni visszavágón is igencsak jól mutatott a csapat játéka. Ezzel szemben a Slovan majdnem kiesett az előző körben a Dinamo Batumi ellen, ráadásul hétvégén már bajnokit is játszott a csapat, így jóval fáradtabbak lehetnek, mint a ferencvárosi játékosok.

A két csapat múltja tehát adott, mindezek mellé pedig láthatjuk a jelenlegi formákat is, amely alapján kijelenthető, hogy a Fradi az esélyesebb csapat. A fáradtság is befolyásoló tényező lehet, hiszen amíg a Ferencváros egy hetet készülhetett a meccsre, addig a Slovan lejátszott egy 120 perces mérkőzést, illetve hétvégén a bajnokságban is pályára kellett lépniük. Mérvadó lehet természetesen az is, hogy drágább a hazai keret, de ugye ez az adat sokszor a pályán mit sem jelent. Ami szintén borítékolható, hogy ma a szurkolók “fel fogják robbantani” a stadiont. Őrült hangulatra számíthatunk, amely egyfajta pluszt hozhat ki a ferencvárosi játékosokból és sokszor “12-en lehetnek majd a pályán a fradisták”. Hazai pályán láthattuk a Tobol ellen is, hogy mire képes a Fradi, ráadásul az első meccsen “kötelező” lenne kivívni a győzelmet. Itt az idő revansot venni a 30 évvel ezelőtti történteken és az első meccsen jó lenne egy magabiztos előnyt megszerezni. Úgyhogy kiindulva a Tobol elleni mérkőzésből, mi legalább két hazai gólra számítunk és szerintünk nyerni fog az FTC! Ha pedig a Fradinál vagyunk, akkor érdemes Simon Tior szavait idézni “Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha!” Hajrá Fradi!

Tipp: FTC + 1.5 felett (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.75

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: