b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Az áprilisi hónapunk kiválóan alakul!

A 2022-es év eddig hullámvasút volt számunkra, volt temérdek példa nyerőszériákra, illetve pech sorozatokra is, ám jött az április és szinte kivétel nélkül minden szolgáltatásunk nyereséggel áll!

Szó se róla, elég nehéz időszakon vagyunk túl, ugyanis az előző két hónap egyáltalán ne alakult a számításaink szerint. Persze a megfelelő bankrollmenedzsmentnek és a hosszútávú gondolkodásnak köszönhetően a legtöbb előfizetőnk átvészelte ezt az időszakot és immáron gyönyörű profittal áll a 2022-es évünk. Ugyanis az áprilisi hónap teljes egészében az elképzeléseink szerint alakult, több alkalommal zártunk 100%-os napot, illetve volt rá példa, hogy hihetetlen szorzókat sikerült “levadásznunk”. A hónap egyik legnagyobb profitja a szerdai naphoz köthető, ahol az Atletico Madrid-Granda, Troyes-Clermont, illetve Bordeaux-St. Etienne mérkőzéseken gyönyörű profitot sikerült elérnünk.  Az április hónapban a prémium “gold” szolgáltatásunk teljesít a legjobban, ahol április 22-én +168.65 egységnyi profitot alakítottunk ki. Ezenkívül a nagy tétes szolgáltatásunk és a prémium “ticket” szolgáltatásunk is nyereséggel áll a hónapban. Természetesen az ilyen hónapok, illetve eredmények nagyon ritkák és nem kell azt gondolni, hogy minden hónapban ilyen mértékű profit fog kialakulni. Amennyiben te is szeretnél egy hiteles és valós statisztikával rendelkező szolgáltatáshoz, illetve egy kiváló közösséghez csatlakozni, akkor ne tétovázz tovább! 

Előfizetői vélemények

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: