A-League: Sydney FC – Newcastle Jets

Ötletadó rovatunk tegnap a Porto találkozón közel fél órányi játék után nyert. Ma hasonló feltételekkel indítanánk a napot és az ötletadó rovatunkban az ausztrál első osztályból hoztunk két találkozót..


I Sydney FC – Newcastle Jets I

A mérkőzésen két olyan csapat találkozik egymással, amelyek gyenge védelmekkel, viszont gólérzékeny támadókkal rendelkeznek. Látható is ez a statisztikákban és lényegében mi ma sem kételkednénk egyik félben sem. A Sydney 13 mérkőzést követően 10 alkalommal zárt 2,5 feletti gólátlaggal és jelenleg 3,3 Gól/Mérkőzés átlaguk van. A Jets 2,5 G/M mutatóval rendelkezik. Összességében mindkét oldal képes lehet a gólszerzésre és szerintünk 3 gólig nem fognak megállni a csapatok. Egymás ellen egyébként többször alakították ki a gólváltást és kiindulva a Sydney játékából ma 3-4 gól fog születni a találkozón!

Sydney FC – Newcastle Jets (07:35)

Tipp:Igen és Több, mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt és gólszám összesített) odds:1,82 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.