b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Australian Open : T. Sandgren – S. Querrey – 01/24 06:00

Sandgren most is megnehezítheti riválisa dolgát. (Fotó : Getty Images)

Sandgren előző mérkőzését látva megfogadtam, hogy nincs kérdés ma rakni fogom, mindegy kivel találkozik. A mostani riválisa pedig Querrey lesz, aki remekül asszisztálhat a favorizált opcióhoz.


Sandgren már az előző évben is okozott pár emlékezetes meglepetést és ennek megfelelően tette ezt az előző mérkőzésén is, ahol Berrettini-t úgy ütötte ki, mintha egy 200-on kívüli játékossal találkozott volna. Pedig Berrettini a 8. az ATP ranglistán. Querrey sem ismeretlen a fogadóknak, hiszen igencsak régóta a tenisz élmezőnyéhez tartozik az amerikai teniszező. Összességében viszont nem vár ma egy sétagalopp a rutinos jétékosra.

Sandgren a 100., míg Querrey a 45. az ATP ranglistán.

Sandgren ma is megnehezítheti riválisa dolgát. (Fotó : Getty Images)

Őszintén szólva, ha most vakon fogadnék, akkor Querrey győzelmét bátran ajánlanám. Ám látva Sandgrent és ismerve a játékát, bőven reális lehet a meglepetés. Ennek megfelelően egyáltalán nem véletlen az, hogy a kezdeti szorzó 2,75-ről 2,20-ra esett az amerikai teniszező esélyeit tekintve. Ennek megfelelően érdemes még időben beszállni a meccsbe. Benne van az, hogy nyerni fog Querrey 3-0-ra, ám Sandgren nagy küzdő és szerintem egy, de akár két szettre is esélyes lehet. Úgyhogy a fogadásom alapja ismét a 3,5 szett feletti opció lenne, amit továbbra is kiemelnék, hogy bet365-n az “Egyenes szettekben nyer? NEM” opcióként találhattok meg és erre kellene fogadást kötni!

T. Sandgren – S. Querrey Fogadási határidő : 06:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 3,5 szett (Szett összesített) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: