b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Australian Open : T. Sandgren – F. Fognini – 01/26 06:00

Sandgren most is megnehezítheti riválisa dolgát. (Fotó : Getty Images)

A másik teniszelemzésemben két remek formában lévő teniszező mérkőzését emeltem ki a kínálatból.


Előző fordulóban mindketten megleptek, hiszen 3-0-val tudták hozni, az amúgy nem egyszerűnek ígérkező mérkőzésüket. Ennek megfelelően mindkét teniszező hasonló állapotban lehet fizikailag. Sandgrenről az előző elemzésemben is leírtam, hogy nagyon leírják a fogadóirodák, pedig az amerikai teniszező tavaly is több topjátékost is megszorongatott és ezt itt a tornán is megmutatta már Querrey és Berrettini kettős ellen is. Most pedig valószínű, hogy felsorakozik az előbb említett két játékos mellé Fognini is. Az olasz teniszező számomra az előző évben is favorit volt, sőt itt a tornán is két meccsére fogadtunk. Az előző meccsén Pella mindenképp kellett hozzá, hogy 3-0-ra nyerjen, ám Sandgren igencsak erős “fogadó”, ezen kívül pedig képes a sírból is visszahozni az adogatásait. Ezt láthattuk Querrey ellen is, aki 2/14-es bréklabda kihasználtsággal zárt. Igaz ez nettó balfa..ság volt a teniszezőtől.

Sandgren a 100., míg Fognini a 12. az ATP ranglistán.

Sandgren most is megnehezítheti riválisa dolgát. (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz én most egy szoros találkozóra számítok. Az előző 3-0-ás eredmény aligha jelenhet meg a két teniszező meccsén. Fognini nagyon jó formában van, ám az első két meccsén öt szettbe bonyolódott bele. Sandgren pedig ténylegesen csak Querreynek köszönhette, hogy nem bukott el legalább egy szettet. Fognini szerintem könyörtelenebb lesz és képes lesz kihasználni Sandgren adogatásaiból adódó hibákat. Úgyhogy nagyon meglepne, ha itt a legjobb 16 közt már ilyen simán nyerne bármelyik teniszező is. Ugyan két nappal ezelőtt megégettem magam a 3,5 szett over opciókkal, ám most bizakodva ajánlok ismét fogadást erre a kimenetelre! Fontos kiemelni, hogy bet365-n az Egyenes szettekben nyer? – NEM opciót és kimenetelt keressétek!

T. Sandgren – F. Fognini Fogadási határidő : 06:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
3,5 szett felett (Gólszám összesített) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: