b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Australian Open : S. Wawrinka – A. Zverev – 01/29 04:30

A fogadóirodák szerint Wawrinka a favorit, viszont én fenntartásokkal kezelem ezt, hiszen Garin fantasztikusan teniszezik salakon. (Fotó : Getty Images)

Az Australian Opent sajnos a vasárnapi nap után kissé kihagytam, hiszen nem éreztem megfelelőnek a mérkőzéseket. Sandgren – Federer meccset megbántam, hogy kihagytam, de én nem éreztem, hogy Sandgrenben még ennyi lett volna. Na de térjünk is a mostani meccsre, ahol az eddig hibátlan mutatókkal rendelkező német teniszező, ill. a svájci Wawrinka mérkőzésére ajánlanék fogadást.


A mérkőzés számomra több szempontból is felkeltette a figyelmem. Az első ilyen, hogy Zverev favorizálása számomra nem ilyen egyértelmű, hiszen több meccsen is közel volt a német tehetség ahhoz, hogy szettet bukjon. Ezt láthattuk a mostaninál jóval gyengébb ellenfelek ellen, így Cecchatino, vagy épp Gerasimov elleni mérkőzésén is. Én ki merem jelenteni, hogy Zverev az egyik legkönnyebb sorsoláson van túl, míg Wawrinka azért Dzumhur, Seppi, Isner és Medvedev ellen is megmutatta, hogy mire képes. Ugyan Isner ellen nem kellett sokáig lavíroznia, hiszen riválisa feladta sérülés miatt a mérkőzést, ám mindenképp figyelmeztetés lehet a Medvedev elleni meccse Wawrinkának, hiszen kiütötte a jelenleg 4. helyen lévő ellenfelét a svájci.

Wawrinka a 15., míg Zverev a 7. jelenleg az ATP ranglistán.

A fogadóirodák szerint Wawrinka az esélytelenebb a hajnali mérkőzésen, ám mindenképp biztató lehet a Medvedev elleni mérkőzése, ahol ugyan öt szettben tudta csak kiharcolni a továbbjutást, de őrült magabiztossággal adogatott riválisa ellen. (Fotó : Getty Images)

Annyi biztos, hogy Zverev fittebb lehet, hiszen minden meccsét 3-0-ra hozta. Bár Wawrinka sem játszott sokkal többet, hiszen jelenleg az ő lábában 15 game van. Egyszóval bizakodva várom a meccset és a jó öreg mondás szerintem hajnalban érvényes lehet erre a mérkőzésre, amely alapján “minden sorozat egyszer megszakad”. Úgyhogy én a 3,5 szett feletti opcióban láttam meg most a legmegfelelőbb értéket. Bár sokat gondolkoztam Zverev győzelmén, ám a két teniszező mindent megfog szerintem tenni azért, hogy továbbjusson. Ezért bizakodva várom a találkozót és bízom benne, hogy nem sikerül Zverevnek ismét egy 3-0-ás mérkőzést abszolválni.

S. Wawrinka – A. Zverev Fogadási határidő : 04:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
3,5 szett felett (Szett összesített) 1,56 “A” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: