b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Australian Open : R. Opelka – F. Fognini – 01/20 03:00

Fognini ma az esélytelenebbnek tartott teniszező, ám a maga rutinjával megnehezítheti riválisa dolgát. (Fotó : Getty Images)

Elindul a 2020-as teniszszezon a szolgáltatásunk keretein belül. Köztudott, hogy mi ellentétben a rengeteg “tanácsadó” oldallal, csak a Grand Slam-tornák mérkőzéseit favorizáljuk. Ennek megfelelően 2019-ben a négy tornából, három alkalommal sikerült profittal zárnunk.


A tornát pedig még itt az elején viszonylag biztosabb opciókkal próbálom meg elindítani. Az opciók esetében pedig a 3,5 szett line, ill. bet365-ön az “Egyenes szettekben nyer” nevezetű opciót fogom favorizálni. A favorizált opció tehát leginkább az online fogadóirodákban lesz fogadható. Az első találkozó esetében két igencsak remek kvalitású játékos fog egymással találkozni és véleményem szerint a borítás Opelkának fog kedvezni. Ennek ellenére az olasz rutinos Fogninit óriási hiba lenne leírni, hiszen köztudott, hogy nagy küzdő, remek képességei vannak és mindössze annak köszönheti azt, hogy nem tud tartósan a top10-ben maradni, hogy fejben továbbra is gyenge. Az olasz mentalitást nem lehet kikapcsolni, bár ez nem is meglepő. “Őrült” teniszezőről beszélünk, aki ténylegesen képes a legkisebb dolgokon is felhúzni magát, ám ezt többször az akarata, ill. a maga képességei tudják egalizálni.

A statisztikai adatok alapján viszonylag kevés esélye van annak, hogy itt bármelyik teniszező egyenes szettekben, az-az 3-0-ra hozza a találkozót. 

Fognini ma az esélytelenebbnek tartott teniszező, bár a reggeli órákra már a fogadóirodák kiegyenlítették az esélyeket.  A maga rutinjával megnehezítheti riválisa dolgát és akár még nyerhet is. (Fotó : Getty Images)

Opelka a 2020-as évben még csak egy alkalommal játszott, azt is Cuevas ellen tette meg az Adelaide-i ATP tornán. Akkor az amerikai teniszező 2-1-re kikapott. Fognini ezzel ellentétben próbálkozott, több-kevesebb sikerrel. 2020-ban eddig négy mérkőzést játszott, ebből csak egyet nyert meg, viszont szinte minden meccsén nyert legalább egy szettet. Annyi biztos, hogy Opelka ellen nagyon nehéz lesz brékelni, ám jelen állás szerint az amerikai szerintem fogható. Ugyanígy gondolkodhatnak a fogadóirodák is, hiszen jelenleg 1,90-1,90 a két csapat szorzója. Ennek megfelelően őrültség lenne nem élni a 3,5 szett feletti opcióval, amit hangsúlyozok bet365-n az Egyenes szettekben nyer – NEM opcióként tudtok megfogadni!

R. Opelka – F. Fognini Fogadási határidő : 03:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 3,5 szett (Szett összesített) 1,53 “A” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588M

0
%d bloggers like this: