b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Australian Open: Nem értünk egyet a bukikkal ezen a meccsen!

Az Australian Open negyeddöntőjében S. Tsitsipas és J. Lehecka méri össze az erejét.

A cseh teniszező az egyik legnagyobb meglepetése az év első Grand Slam-tornájának, hiszen több top20 közeli, vagy épp a legjobb húszban szereplő teniszezővel találkozott és mégis itt van a legjobb nyolcban. Az első körben példának okáért B. Coric ellen ért el 3-0-ás győzelmet Lehecka, de azt követően nyerni tudott Eubanks, Norrie és Felix Auger-Aliassime trió ellen is. Persze a mai ellenfelének teljesítményével egyik játékos sem vetekszik, de mivel a görög Tsitsipas egy öt szettes, több mint négy órás meccsből érkezik, így Lehecka némi előnyt élvezhet vele szemben. Persze a jelenlegi ATP világranglista 4. helyezett, aligha fog fásultan játszani egy ilyen mérkőzésen, de fizikálisan kivehetett belőle a Sinner elleni párharc. Lehecka egyik nagy előnye, hogy mentálisan nagyon erős és ez azért is érdekes, mert még csak 21 éves a cseh teniszező. Ezenkívül érdemes kiemelni azt is, hogy egy nagyon technikás, egyben nehezen kiszámítható játékosról beszélünk, aki nem mellesleg kőkemény és viszonylag pontos szervákkal játszik, aminek köszönhetően képes a stabil, ill. kiegyensúlyozott teljesítményre. Persze Tsitsipas szeret az alapvonal mögött védekezni és ez a játéka eddig nagyon rendben volt eddig, így ellene minden egyes pontért meg kell majd küzdeni Leheckának. Ezenkívül a görög teniszezőnek kőkemény tenyeresei vannak és a fonákját is elég nehezen lehet “megsebezn”, így tényleg embert próbáló feladat előtt áll a cseh riválisa. Ráadásul a görög úgy érkezett az év első GS-tornájára, hogy ő ezt most meg akarja nyerni, de még mindig ott van az a tényező, hogy ő bizony mentálisan képes kiengedni és akkor hibát-hibára halmoz.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

0
%d bloggers like this: