b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Australian Open : N. Basilashvili – F. Verdasco – 01/23 01:00

Basilashvili nagyon jól mozog füves borításon és ma is lehet esélye a továbbjutásra. (Fotó : Getty Images)

A teniszelemzés esetében ismét egy online fogadóirodákban fogadható opciót favorizáltam. Nem sok hasonló opció fog már megosztásra kerülni, hiszen az idő előrehaladtával leginkább majd a game számokkal, ill. hendikep opciókkal fogok kalkulálni.


A mostani találkozó két szempontból is érdekes lehet számunkra. Az első az, hogy Basilashvili is felkerült arra a listára, amely nem vet rá jó fényt. A listán pedig azok a játékosok szerepelnek, akiket vizsgálnak, hogy volt-e bármi közük a bundázáshoz. Márpedig nagy valószínűséggel Basilashvili is benne volt egy-két érdekes mérkőzésben és elmondható a teniszezőről, hogy ténylegesen több alkalommal is játszott már “emlékezetes” találkozókat. Számomra tavaly került ő leginkább szem elé, és akkor a 3,5 szett over opciókat rendre hozta nekünk a játékos. Ezt én már régebben is kiemeltem, hogy hihetetlen kétarcú játékosról beszélünk, aki képes bárki ellen szettet nyerni, de akár 2-0-s előnyről is képes egy-egy meccset elbukni. Ennek megfelelően órási hiba lenne Verdasco ellen nem élni ezzel a lehetőséggel.

Basilashvili a 29., míg Verdasco az 51. az ATP ranglistán.

Tavaly Basilashvili rendkívüli módon szállította nekünk a nyertes ajánlásokat. Remélhetőleg ezt hajnalban ismét megteszi! (Fotó : Getty Images)

A két játékos nem ismeretlen egymásnak, ráadásul mindketten igencsak jó érzékkel mozognak a kemény borításon. Papíron egyébként a spanyol teniszező Verdasco sikere várható, de ahogy mondtam is, nem szabad semmiképp sem leírni Basilashvilit. Tavaly rengeteg mérkőzést és nyertes fogadást hozott számunkra és bízom benne, hogy ezt idén is megteszi. Verdasco remekül nyitott a tornán, ám úgy vélem, hogy most bukni fog egy szettet. Basilashvili pedig “meglepő” módon egy öt szettes meccsbe bonyolódott bele. Egy szó, mint száz Verdasco ritkán hozza le hiba nélkül a meccseit és ugyan most ő a favorit én nem hinném, hogy képes lenne ismét 3-0-ra behúzni a meccset. Úgyhogy a fogadásom alapja a 3,5 szett feletti opció lenne, amit továbbra is kiemelnék, hogy bet365-n az “Egyenes szettekben nyer? NEM” opcióként találhattok meg és erre kellene fogadást kötni!

N. Basilashvili – F. Verdasco Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 3,5 szett (Szett összesített) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: