b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Australian Open : J. Millman – U. Humbert – 01/20 06:00

A nyitónap második favorizált mérkőzésén Millman – Humbert kettős fog egymással megmérkőzni. Ezt a találkozót leginkább azért favorizáltam, mert mindkét teniszező formája körvonalazódott a Grand Slam-torna előtti mérkőzéseken.


A favorizált opció esetében ugyanaz lenne a fogadásom alapja. Tehát az, hogy egyik fél sem nyer 3-0-ra. Ezt viszonylag érthető, hogy miért favorizálom, hiszen Millman eddig 2020-as mérkőzésein rendre képes volt legalább egy szettet nyerni, sőt öt lejátszott mérkőzéséből négy alkalommal nyerni is tudott. Humbert is fantasztikusan kezdte el a szezont és hét mérkőzéséből, hat alkalommal nyerni is tudott a francia teniszező.

A statisztikai adatok alapján viszonylag kevés esélye van annak, hogy itt bármelyik teniszező egyenes szettekben, az-az 3-0-ra hozza a találkozót. 

Humbert többször okozott nekünk kellemes pillanatokat az előző szezonban. Vajon idén is így lesz? (Fotó : Getty Images)

Véleményem szerint Humbert győzelme várható, én a francia teniszezőt, honfitársa Paire mellett tavaly többször favorizáltam és őszintén szólva most sem lepne meg, ha behúzná a mérkőzést. Viszont fontos kiemelnem, hogy Millman viszonylag magabiztosan hozta az eddigi mérkőzéseit. Nagyon gyors, ráadásul remekül mozgatja az ellenfeleit. Ami itt most kérdés, hogy Humbert hogyan fog adogatni, ha lesznek megingásai a franciának, akkor szinte garantált, hogy Millman esélyes a győzelemre, viszont, ha végig precíz lesz, akkor akár képes lehet ténylegesen két szett különbséggel is nyerni. Egy szó, mint száz én nagyon bízom abban, hogy egyik fél sem fog nyerni 3-0-ra. Továbbra is kiemelem, hogy bet365-n az “Egyenes szettekben nyer? NEM” opcióra kell fogadást kötni!

J. Millman – U. Humbert Fogadási határidő : 06:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 3,5 szett (Szett összesített) 1,53 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588M

0
%d bloggers like this: