b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Australian Open: Ismét nyereséggel zártuk az év első GS-tornáját!

Novak Djokovics bezsebelte pályafutása 22. egyéni Grand Slam-tornagyőzelmét, ezzel beérte Rafael Nadalt, egyben karrierje során 10. alkalommal győzött az Australian Openen!

Alapvetően elégedettek vagyunk a tornán elért eredményeinkkel, hiszen az első nap egy óriási pofonba néztünk bele a prémium/prémium gold szolgáltatások esetében, ám azt követően szinte minden egyes nap sikerült profitálnunk! 

Nem fogsz ezen meglepődni, de az Australian Openen a legstabilabb teljesítményt a nagy tétes szolgáltatásunk produkálta, hiszen hat mérkőzésre kötöttünk nagy tétekkel fogadást és mind a hat esetben nyereséggel zártunk! Igen, ez kőkemény 6/6-os mutató!

Összességében az év első Grand Slam-tornáját +7.17 egységnyi profitot realizáltunk. Ez nem egy nagy nyereség, de ahhoz képest, hogy két hét leforgása alatt értük ezt el, illetve átlag 2.37 egységgel fogadtunk a mérkőzésekre, nem lehetünk elégedetlenek.

Gratulálunk ügyfeleinknek és természetesen óriási gratuláció Novak Djokovicsnak is a 22. GS-győzelméhez!

Ne feledd, hogy továbbra is tart a duplázd meg az előfizetésed kampányunk, de már csak 3 db kedvezményes előfizetésünk maradt! Amennyiben szeretnéd megduplázni a nagy tétes, vagy full pack szolgáltatások időtartamát, akkor ne késlekedj sokáig! 

Legyél Te is sikeres sportfogadó és ne csak a tőkéd, hanem az előfizetésed is duplázd meg velünk!

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

19999

Ft/hónap

Prémium „FULL” PaCK

34999

Ft/hónap

Szolgáltatásunkról

Sportfogadásból profitálni nem egyszerű dolog ezt tudjuk, de mi pont ezért működünk már évek óta, hiszen képesek vagyunk rövid- és hosszabb távon is profitábilis szolgáltatásként működni. Büszkeséggel állíthatjuk azt, hogy immáron több, mint 100 pozitív előfizetői visszajelzése van a szolgáltatásunknak, ami nem a véletlen műve! Mivel szeretünk az előfizetői igényeknek megfelelni, így összességében négy különböző előfizetés közül választhatsz kedved szerint. A szolgáltatásainkban rendszerint többféle sport is szerepet kap. Így az elemzéseink labdarúgás, kosárlabda, jégkorong, tenisz, amerikai futball, kézilabda, darts, futsal, e-sport és további sportokból is készülhetnek. A legtöbb elemzés természetesen a labdarúgás kínálatból érkezik, hiszen a várható gólszám előrejelzéseinknek köszönhetően, még pontosabb képet kapunk az aktuális kínálat mérkőzéseinek kimeneteleivel kapcsolatosan. Hadd mutassuk be neked a szolgáltatásainkat! Részletes tájékoztatóért kattints a lenti gombra!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

0
%d bloggers like this: