b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Australian Open : Fucsovics M. – R. Federer – 01/26 10:30

Marci remek formában játszik az Australian Openen és most az egyik példaképe ellen léphet ismét pályára. (Fotó : Getty Images)

A holnapi teniszkínálatból két mérkőzést emeltem ki. Mindezt pedig a Fucsovics – Federer kettőssel kezdeném.


Ami számomra elképesztő és ezt tegnap előtt kiemeltem a privát chaten is, hogy Fucsovics hihetetlen sokat fejlődött fejben. Mentálisan 110 százalékosan tud koncentrálni és ténylegesen, amit eddig hiányolhattunk tőle az előző években, azt most mind kamatostul adja vissza a magyar szurkolóknak. Rengetegen szorítanak neki, ráadásul most egy centerpályán játszhat az egyik példaképe és kedvence ellen. Ez pedig nem kis szó, hiszen R. Federer lesz a másik oldalon, aki órási fordítást eszközölt össze Millman ellen és a sírból hozta vissza a továbbjutását. Nagy meglepetés volt az ő múltkori teljesítménye, ám a nagyképűség rányomta Millman játékára a bélyegét. Marci viszont az egyik legszerényebb játékos véleményem szerint, már ami a pályán való teljesítményt illeti. Nagyon jól mozog és tényleg, ahogy ezt ő is elmondta már az AO ellőt, erre a tornára akart a legjobb formába kerülni. Láss csodát, sikerült..

Fucsovics a 67. míg Federer a 3. az ATP ranglistán.

Marci remek formában játszik az Australian Openen és most az egyik példaképe ellen léphet ismét pályára. (Fotó : Getty Images)

Ami tehát egyértelmű és azt hiszem nem kell részletezni, hogy Federer képességei jobbak a Marciénál. Ám a mostani Fucsovics, azzal az elánnal, elszántsággal és teljesítménnyel amit a tornán hozott könnyen megnehezítheti, az amúgy már visszavonulása felé menetelő Federer dolgát. A fogadóirodák opening szorzója igencsak magas volt a magyar teniszezőre, ám óráról-órára csökken a szorzó Marci sikerére. Ennek köszönhető, hogy már most közel egy nappal a mérkőzés kezdete előtt fogadást ajánlok a találkozóra. Nem szeretnék a szettekbe belebonyolódni, bár Millman képes volt két szettet is hozni, az amúgy sokat hibázó Federer ellen, akkor ez Fucsovicsnak miért ne sikerülne? Tavaly Dubaiban majdnem sikerült már marcinak, akkor 7-6, 6-4-re nyert Federer. Őszintén szólva nem szeretnék semmit sem részletezni, szívemre és a látott teljesítményre hagyatkoztam. Fucsovics mellett tettem le a végső voksom, méghozzá egy +6,5 game hendikep opció segítségével. Ez annyit jelent, hogy az összesített végeredményben, nem lehet hét, vagy több game különbség Federer javára. Bizakodom és abban is bízom, hogy Marci képes lesz legyőzni gátlásait és Federer ellen a torna legjobb teljesítményét veszi elő.

Fucsovics M. – R. Federer Fogadási határidő : 10:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Fucsovics M. +6,5 game (Hendikep) 1,66 “B” kategória 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: