b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Australian Open : Fucsovics M. – J. Sinner – 01/22 03:00

Marci remek formában játszik az Australian Openen és most az egyik példaképe ellen léphet ismét pályára. (Fotó : Getty Images)

A következő két teniszelemzésből mindössze a mostani lesz fogadható papíron. A másik elemzésben viszont egy jól bevált és internetes fogadóirodákban fogadható opciókat favorizálnék.


Fucsovics óriási meglepetést okozott Shapovalov elleni mérkőzésén, ahol négy szettben verte kanadai riválisát. Ez azért is volt megleptés, hiszen még hat nappal a torna kezdete előtt feladta a találkozóját, hiszen achilles-ín gyulladása volt a magyar teniszezőnek. Shapovalov nem nagyon tudott mit kezdeni Marci adogatásaival és ezt kegyetlenül kihasználta Fucso. Riválisa ugyan magabiztos győzelmet aratott Purcell ellen az első fordulóban, ám idén kemény borításon kikapott kétszer is az Australian Open előtt. Fucsovics Dohában kezdte a 2020-as szezont és kemény borításon Gerasimov, Vesely, Tiafoe triót verte, majd ezt követően Kecmanovic volt számára a végállomás.

Fucsovics a 67., míg Sinner a 82. az ATP világranglistán.

Óriási sikert ért el Fucsovics az előző fordulóban és most sem tűnik lehetetlennek a továbbjutása. (Fotó : Getty Images)

Őszintén szólva nekem két érvem van Marci mellett és úgy érzem, hogy ilyen szorzón rakni kell a sikerét. Az első az, hogy jóval rutinosabb kemény borításon, ráadásul riválisa mindössze 18 éves, ami ugyan gyorsaságban megmutatkozhat, ám tapasztalatban Marcinál az előny. Fucsovics sem lassú játékos, ráadásul tenyeresei, ill. szervái rendben vannak. Az egyedüli amit érdemes megemlíteni, hogy fogadóként nagyon magas százalékban képes az ellenfelek adogatásait elvenni. Ezt Shapovalov ellen is láthattuk, ahol Fucso 24%-ban vette el az 1. szervákat, míg 46%-ban a 2. szervákat. Ráadásul megsüvegelendő, hogy a bréklabdákat is magas százalékban használta ki. A második érv tehát ez lenne, hogy fogadóként könnyedén Sinner fejére nőhet. Egy szó, mint száz, ha Marci azt a játékot hozza, amit az előző fordulóban, akkor itt Sinner esélyei borzasztóak lesznek és szerintem a magyar teniszező nyerhet. Sinner abban az esetben nyerhet, ha képes lesz Marcit megmozgatni, ill. ha nem ad esélyt a bréklabdákra. Marci az előző évben okozott számunkra párszor fejtörést, pont a kihasználatlan bréklabdák miatt, ám én egy fejlődő tendenciát látok a játékában és Dohában is igencsak meggyőző volt számomra. Úgyhogy itt az esély, az előző mérkőzés után szerintem lélekben a magyar teniszezőnél az előny, ezért én Fucsovics győzelmére ajánlok fogadást.

Fucsovics M. – J. Sinner Fogadási határidő : 03:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Fucsovics M. (Győztes) 2,00 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: